Giriş Kayıt
Mark Fielding

Mark Fielding


Dublör, Oyuncu

Mark Fielding, dublör, oyuncu. My 5 Wives (2000), (2003) Elf (2003), (2004) Yolun Sonu (2004), (1995) Tehlikenin İçinde (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.2 58,223

Ben, Robot
2004 Aksiyon Dublör 7.1 433,903
2004 Aksiyon Dublör    
2003 Komedi Dublör 6.9 171,964
2000 Komedi Dublör 4.0 1,187

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 32,651
1995 Aksiyon Dublör    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018