Giriş Kayıt
Pat Fielder

Pat Fielder (88)


Senarist, Yapımcı

Pasadena, California, USA, 16 Nisan 1929 Pasadena, California, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Dünyaya Meydan Okuyan Canavar (1957), Goliath Awaits (1981), Geronimo (1962), The Return of Dracula (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pasadena, California, USA
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1929
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Patricia Fielder
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 52 Macera Yapımcı
Senarist
6.5 700
1978 Suç Senarist 6.8 998
1974 Aksiyon Senarist 6.6 1,133

McMillan ve Karısı
1971 Suç Senarist 7.2 1,371
1962 33 Aksiyon Senarist 5.9 729
1959 Western Senarist 7.9 256
1958 29 Dram Senarist
Çeşitli
5.8 696

Dünyaya Meydan Okuyan Canavar
1957 28 Korku Senarist
Çeşitli
5.8 1,934
1957 28 Korku Senarist
Çeşitli
5.8 626
1953 24 Suç Çeşitli 6.7 392
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017