Giriş Kayıt
Pat Fielder

Pat Fielder (88)


Senarist, Yapımcı

Pasadena, California, USA, 16 Nisan 1929 Pasadena, California, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Dünyaya Meydan Okuyan Canavar (1957), The Return of Dracula (1958), Goliath Awaits (1981), Geronimo (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pasadena, California, USA
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1929
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Patricia Fielder
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 52 Macera Yapımcı
Senarist
6.5 700
1978 Suç Senarist 6.8 998
1974 Aksiyon Senarist 6.6 1,228

McMillan ve Karısı
1971 Suç Senarist 7.2 1,371
1962 33 Aksiyon Senarist 5.9 729
1959 Western Senarist 7.9 256
1958 29 Dram Senarist
Çeşitli
5.7 857

Dünyaya Meydan Okuyan Canavar
1957 28 Korku Senarist
Çeşitli
5.8 2,027
1957 28 Korku Senarist
Çeşitli
5.8 626
1953 24 Suç Çeşitli 6.7 392
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017