Giriş Kayıt
Roy Field

Roy Field (69)


Görsel Efekt, Özel Efekt

Roy Field, 19 Ağustos 1932 doğumlu görsel efekt, Özel efekt. 007 James Bond: Dr.No (1962), Kehanet (1976), 007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), İnsan İki Kere Yaşar (1967) gibi yapımlarla biliniyor.23 Mayıs 2002 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 2002
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 69 Macera Görsel Efekt 8.1 2,740
2000 68 Dram Görsel Efekt    
1999 67 Korku Görsel Efekt 4.9 1,031
1999 Biyografi Görsel Efekt    
1999 67 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Komedi Görsel Efekt 7.1 1,388
1991 59 Animasyon Görsel Efekt 6.0 6,676
1990 58 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 22,599

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 58 Macera Görsel Efekt 6.7 8,791
1988 56 Dram Görsel Efekt 5.2 459

Labirent
1986 54 Macera Görsel Efekt 7.4 104,694
1985 53 Macera Görsel Efekt 6.1 9,313
1984 52 Komedi Görsel Efekt    

Super Kız
1984 52 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 15,602

Kan Çanağı
1983 51 Korku Görsel Efekt 5.8 9,077

Superman 3
1983 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 55,181
1983 51 Komedi Görsel Efekt 7.6 95,174

Siyah Kristal
1982 50 Animasyon Görsel Efekt 7.2 46,049
1982 50 Dram Görsel Efekt 6.3 1,790

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 35,531
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 11,898
1981 49 Komedi Görsel Efekt 7.2 10,263
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 23,026

Superman 2
1980 48 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 84,283
1980 48 Macera Görsel Efekt 5.1 6,837
1978 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 138,224

Kehanet
1976 44 Korku Görsel Efekt 7.6 90,140

Mavi Kuş
1976 44 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
5.4 750

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 80,776
1974 42 Belgesel Özel Efekt 7.5 175

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 80,887

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 66,248

Uçan otomobil
1968 36 Aile Görsel Efekt 6.9 34,249

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 35 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.1 7,741

İnsan İki Kere Yaşar
1967 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 82,214
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 884
1965 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 2,079

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 89,161

Cesur Pilotlar
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 5,883

Altın Parmak
1964 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 149,760
1963 31 Macera Görsel Efekt 6.4 1,799

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 98,190

007 James Bond: Dr.No
1962 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 126,074
1955 23 Korku Özel Efekt
Görsel Efekt
6.8 3,941
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018