Giriş Kayıt
Roy Field

Roy Field (69)


Görsel Efekt, Özel Efekt

Roy Field, 19 Ağustos 1932 doğumlu görsel efekt, Özel efekt. 007 James Bond: Dr.No (1962), Kehanet (1976), 007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), İnsan İki Kere Yaşar (1967) gibi yapımlarla biliniyor.23 Mayıs 2002 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 2002
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 69 Macera Görsel Efekt 8.1 2,740
2000 68 Dram Görsel Efekt    
1999 67 Korku Görsel Efekt 4.9 1,031
1999 Biyografi Görsel Efekt    
1999 67 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Komedi Görsel Efekt 7.1 1,388
1991 59 Animasyon Görsel Efekt 6.0 7,002
1990 58 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 23,961

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 58 Macera Görsel Efekt 6.7 8,791
1988 56 Dram Görsel Efekt 5.2 459

Labirent
1986 54 Macera Görsel Efekt 7.4 106,859
1985 53 Macera Görsel Efekt 6.1 9,313
1984 52 Komedi Görsel Efekt    

Super Kız
1984 52 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 15,863

Kan Çanağı
1983 51 Korku Görsel Efekt 5.8 9,321

Superman 3
1983 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 56,311
1983 51 Komedi Görsel Efekt 7.6 98,155

Siyah Kristal
1982 50 Animasyon Görsel Efekt 7.2 47,167
1982 50 Dram Görsel Efekt 6.3 1,790

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 36,029
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 12,305
1981 49 Komedi Görsel Efekt 7.2 10,263
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 23,026

Superman 2
1980 48 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 85,978
1980 48 Macera Görsel Efekt 5.1 7,017
1978 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 140,729

Kehanet
1976 44 Korku Görsel Efekt 7.6 91,801

Mavi Kuş
1976 44 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
5.4 750

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 82,106
1974 42 Belgesel Özel Efekt 7.5 175

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 82,155

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 67,503

Uçan otomobil
1968 36 Aile Görsel Efekt 6.9 34,932

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 35 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.1 8,034

İnsan İki Kere Yaşar
1967 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 83,581
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 884
1965 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 2,211

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 90,604

Cesur Pilotlar
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 6,359

Altın Parmak
1964 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 151,854
1963 31 Macera Görsel Efekt 6.4 1,898

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 99,931

007 James Bond: Dr.No
1962 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 127,912
1955 23 Korku Özel Efekt
Görsel Efekt
6.7 4,460
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018