Giriş Kayıt
Roy Field

Roy Field (69)


Görsel Efekt, Özel Efekt

Roy Field, 19 Ağustos 1932 doğumlu görsel efekt, Özel efekt. 007 James Bond: Dr.No (1962), Kehanet (1976), 007 James Bond: Yıldırım Harekatı (1965), İnsan İki Kere Yaşar (1967) gibi yapımlarla biliniyor.23 Mayıs 2002 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 2002
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 69 Macera Görsel Efekt 8.1 2,740
2000 68 Dram Görsel Efekt    
1999 67 Korku Görsel Efekt 4.9 1,031
1999 Biyografi Görsel Efekt    
1999 67 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Macera Görsel Efekt    
1998 66 Komedi Görsel Efekt 7.1 1,388
1990 58 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 22,599

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 58 Macera Görsel Efekt 6.7 8,791
1988 56 Dram Görsel Efekt 5.2 459

Labirent
1986 54 Macera Görsel Efekt 7.4 99,873
1985 53 Macera Görsel Efekt 6.1 9,064
1984 52 Komedi Görsel Efekt    

Super Kız
1984 52 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 14,872
1983 51 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 8,451

Superman 3
1983 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 52,528
1983 51 Komedi Görsel Efekt 7.6 91,011

Siyah Kristal
1982 50 Animasyon Görsel Efekt 7.2 43,470
1982 50 Dram Görsel Efekt 6.3 1,790

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 34,173
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 11,381
1981 49 Komedi Görsel Efekt 7.2 10,263
1981 49 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 21,851

Superman 2
1980 48 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 80,179
1980 48 Macera Görsel Efekt 5.0 6,287
1978 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 131,984

Kehanet
1976 44 Korku Görsel Efekt 7.6 85,145

Mavi Kuş
1976 44 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
5.4 750

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 77,081
1974 42 Belgesel Özel Efekt 7.5 175

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 77,339

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 62,756

Uçan otomobil
1968 36 Aile Görsel Efekt 6.9 32,312

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 35 Bilim-Kurgu Özel Efekt 7.1 7,239

İnsan İki Kere Yaşar
1967 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 78,542
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 884
1965 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,963

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 85,325

Cesur Pilotlar
1965 33 Macera Görsel Efekt 7.0 5,883

Altın Parmak
1964 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 144,134
1963 31 Macera Görsel Efekt 6.4 1,694

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 93,380

007 James Bond: Dr.No
1962 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 120,916
1955 23 Korku Özel Efekt
Görsel Efekt
6.8 3,941
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017