Giriş Kayıt
Pascale Ferran

Pascale Ferran (57)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Pascale Ferran, 17 Nisan 1960 Paris, Fransa doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu. Lady Chatterley (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1960
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Kaplumbağa
2016 56 Animasyon Senarist 7.6 10,523

Girlhood
2014 54 Dram 6.9 5,143
2014 54 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 2,230
2013 Belgesel Oyuncu    

Hoşgörü Evi
2011 51 Dram Oyuncu 6.8 4,534

Erkek Fatma
2011 51 Dram 7.4 13,166
2006 46 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 3,772

Suçlu Aşıklar
1999 39 Suç 6.6 3,191
1997 37 Komedi 7.1 1,337
1994 34 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 168
1986 26 Komedi Senarist 7.0 40
Film Altyazıları
Gold (7,221) Rings (5,243) Logan (3,374) La La Land (2,159) The Age of Shadows (1,782) Split (1,777) Zashchitniki (1,642) The Great Wall (1,611) Get Out (1,546) A United Kingdom (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017