Giriş Kayıt
Evelina Fernández

Evelina Fernández


Oyuncu, Senarist

East Los Angeles, California, USA, East Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: East Los Angeles, California, USA
Doğum Yeri: East Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Evalina Fernandez | Evelina Fernandez
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.3 378
2013 Dram Senarist 7.4 599
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,716
1992 Biyografi Oyuncu 7.2 6,300

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 12,598

Çizgi Ötesi
1990 Dram Oyuncu 6.6 65,580
1988 Komedi Oyuncu 7.0 29,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017