Giriş Kayıt
Evelina Fernández

Evelina Fernández


Oyuncu, Senarist

East Los Angeles, California, USA, East Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: East Los Angeles, California, USA
Doğum Yeri: East Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Evalina Fernandez | Evelina Fernandez
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.3 378
2013 Dram Senarist 7.4 548
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,646
1992 Biyografi Oyuncu 7.2 6,157

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 12,283

Çizgi Ötesi
1990 Dram Oyuncu 6.6 63,914
1988 Komedi Oyuncu 7.0 28,836
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017