Giriş Kayıt
Dafne Fernández

Dafne Fernández (32)


Oyuncu

Dafne Fernández, 31 Mart 1985 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu. Kasa 507 (2002), Goya (1999), (2010) Kurtlar Arasında (2010), (2013) Real Playing Game (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1985
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Dafne Fernádez
Burcu: Koç
Boyu: 1.79 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 781
2013 28 Komedi Oyuncu 4.6 194

Kurtlar Arasında
2010 25 Dram Oyuncu 6.8 678
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 285

Kasa 507
2002 17 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,864
2001 16 Dram Oyuncu 6.2 156
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62

Goya
1999 14 Biyografi Oyuncu 6.7 1,424
1999 14 Dram Oyuncu 6.5 2,329
1998 13 Dram Oyuncu 3.4 73
1997 12 Dram Oyuncu 6.9 178
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017