Giriş Kayıt
Carlos Fernández

Carlos Fernández


Sesler, Oyuncu, Editör

Carlos Fernández, sesler, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu    
2003 Animasyon Sesler
Editör
7.0 95
2000 Komedi Sesler 6.8 144
1986 Dram Sesler 6.9 68
1985 Animasyon Sesler 7.1 942
1985 Dram Sesler 6.0 22
1978 Belgesel Sesler 7.8 334

The Battle of Chile: Part 2
1977 Sesler    
1969 Kısa Metraj Sesler 6.8 298

Az Gelişmişliğin Anıları
1968 Dram Sesler 7.8 2,280
1966 Komedi Sesler 7.8 734
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017