Giriş Kayıt
Gavin Fernandes

Gavin Fernandes


Sesler

Gavin Fernandes, sesler. Helix (2014), Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Mambo italiano (2003), 2001 Uzay Kaçıkları (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gavin Fernandes Cas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 5.9 4,333
2017 Aksiyon Sesler 4.1 1,063
2017 Aksiyon Sesler 6.9 1,193
2017 Suç Sesler 8.6 51,431
2016 Dram Sesler 5.9 163
2016 Komedi Sesler    

Yeniden Başla
2015 Dram Sesler 7.0 64,667
2015 Belgesel Sesler 8.1 44
2015 Biyografi Sesler 7.9 6,635
2015 Komedi Sesler 6.7 57
2015 Dram Sesler 5.4 555
2015 Fantastik Sesler 8.2 9,248

Yasaklı Oda
2015 Komedi Sesler 6.3 1,808
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.8 25,505
2014 Komedi Sesler 6.5 3,154
2013 Animasyon Sesler 7.0 17

Ya Aşksa
2013 Komedi Sesler 6.8 57,662

Sınırsızlar Kulubü
2013 Biyografi Sesler 8.0 363,632

Kudüs
2013 Belgesel Sesler 7.3 787
2013 Komedi Sesler 5.8 141
2013 Belgesel Sesler 7.6 124
2013 Sesler 6.7 1,096
2013 Aksiyon Sesler 4.3 874
2012 Dram Sesler 6.7 89
2012 Belgesel Sesler 5.8 295
2011 Belgesel Sesler 7.5 1,550

Ruh Eşim
2011 Dram Sesler 7.4 12,081
2011 Romantik Sesler 5.7 137
2011 Komedi Sesler 6.1 442
2010 Aksiyon Sesler 4.3 240

Canım Komşularım
2010 Dram Sesler 5.9 4,341

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler    
2010 Belgesel Sesler 6.8 239

Genç Victoria
2009 Biyografi Sesler 7.3 49,349
2009 Belgesel Sesler 7.7 2,877
2009 Belgesel Sesler 6.8 159

Alabamalı Moon
2009 Dram Sesler 6.6 1,078

Vahşet Sapağı
2009 Gerilim Sesler 5.3 112
2009 Komedi Sesler 6.9 4,931

Sır
2009 Dram Sesler 6.4 244

RIP!: Bir Remiks Manifestosu
2009 Belgesel Sesler 7.6 1,091

Mekke'ye Yolculuk
2009 Dram Sesler 7.4 347
2008 Macera Sesler 6.6 625
2008 Sesler 5.7 178
2008 Dram Sesler 6.8 346
2008 Komedi Sesler 5.7 420

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Sesler 7.8 2,754
2007 Komedi Sesler 7.0 1,077
2007 Belgesel Sesler 5.7 263

My Daughter My Angel
2007 Suç Sesler 6.2 862

Şeytanın Gözü
2007 Dram Sesler 4.3 818
2007 Dram Sesler 8.3 4,230
2007 Kısa Metraj Sesler 7.7 12
2006 Komedi Sesler 6.4 263

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Sesler 7.0 9,839
2005 Dram Sesler 5.9 61
2005 Dram Sesler 6.3 558

The Outlander
2005 Dram Sesler 6.5 340
2005 Dram Sesler 6.1 348
2004 Kısa Metraj Sesler 7.3 171
2004 Belgesel Sesler 6.9 519

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Sesler 6.6 12,886

Son Tünel
2004 Suç Sesler 6.4 647
2003 Komedi Sesler 6.7 5,599

Barbarların İstilası
2003 Komedi Sesler 7.7 25,101
2003 Kısa Metraj Sesler 7.0 281
2002 Dram Sesler 6.4 417
2002 Komedi Sesler 6.8 260
2001 Komedi Sesler 6.2 369
2001 Belgesel Sesler 6.7 89
2001 Dram Sesler    
2001 Belgesel Sesler 6.8 140
2001 Macera Sesler    

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Sesler 3.3 9,665
2000 Dram Sesler 7.2 56
2000 Dram Sesler 5.7 1,504
1999 Suç Sesler    

Kurtlar
1999 Belgesel Sesler 6.4 188
1998 Komedi Sesler 5.0 2,374

İşte Babam
1998 Romantik Sesler 7.1 1,508
1998 Animasyon Sesler 7.9 913
1997 Aksiyon Sesler 5.1 2,153

Sessiz Tetikçi
1996 Aksiyon Sesler 5.6 2,727
1995 Korku Sesler 4.1 550
1995 Dram Sesler 6.1 421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017