Giriş Kayıt
Mitchell Ferm

Mitchell Ferm


Görsel Efekt, Editör

Mitchell Ferm, görsel efekt, editör. RV (2006), Tallulah (2016), (2004) Lost (2004), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 107,951

Trendeki Kız
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 112,577
2016 Dram Görsel Efekt 6.8 10,905

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Görsel Efekt 5.7 13,307

Stajyer
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 163,905

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 84,475

Aşk Tarifi
2014 Komedi Görsel Efekt 7.3 60,645
2014 Dram 8.1 59

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 532,738

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 89,320

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 87,002

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 258,559
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Editorial Department 8.1 183,384

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Editorial Department 6.5 10,235

Kontrol Limitleri
2009 Suç Editorial Department 6.3 16,321

Haberci
2009 Dram Editorial Department
7.2 30,292

Marley ve Ben
2008 Komedi Editorial Department 7.1 124,750

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 16,538

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editorial Department    

Dönence
2008 Komedi Editorial Department 6.1 8,473

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,455

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,301

Dadım Aşık
2007 Komedi Görsel Efekt 6.2 50,817

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 5.7 39,440

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 248,914
2006 Macera Görsel Efekt 5.5 48,825
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 73,658

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,105
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 413,376

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 177,215

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 66,655

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,321

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 503,051
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 35,977

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 138,879
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 26,251
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 123,160

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 41,953
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017