Giriş Kayıt
Mitchell Ferm

Mitchell Ferm


Görsel Efekt, Editör

Mitchell Ferm, görsel efekt, editör. RV (2006), Tallulah (2016), (2004) Lost (2004), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 112,709

Trendeki Kız
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 118,532
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 11,389

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Görsel Efekt 5.7 13,583

Stajyer
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 167,324

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 85,528

Aşk Tarifi
2014 Komedi Görsel Efekt 7.3 61,547
2014 Dram 8.1 59

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.6 537,384

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 90,100

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 87,701

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 260,462
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 34,550

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Editorial Department 8.1 187,342

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Editorial Department 6.5 10,235

Kontrol Limitleri
2009 Suç Editorial Department 6.3 16,321

Haberci
2009 Dram Editorial Department
7.2 30,292

Marley ve Ben
2008 Komedi Editorial Department 7.1 125,936

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 16,737

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editorial Department    

Dönence
2008 Komedi Editorial Department 6.1 8,473

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 62,708

Dadım Aşık
2007 Komedi Görsel Efekt 6.2 51,105

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 5.7 39,700

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 249,987
2006 Macera Görsel Efekt 5.5 49,268
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,516

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,538
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 418,316

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 178,476

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 67,162

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,551

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 507,945
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 36,003

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 139,671
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 26,535
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 124,922

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 42,282
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017