Giriş Kayıt
Mitchell Ferm

Mitchell Ferm


Görsel Efekt, Editör

Mitchell Ferm, görsel efekt, editör. RV (2006), Tallulah (2016), (2004) Lost (2004), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 122,456

Trendeki Kız
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 133,041
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 12,848

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Görsel Efekt 5.7 15,853

Stajyer
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 177,436

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 88,991

Aşk Tarifi
2014 Komedi Görsel Efekt 7.3 64,353
2014 Dram 8.1 59

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 551,678

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 92,344

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 89,946

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 266,725
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 36,883

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Editorial Department 8.1 204,044

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Editorial Department 6.5 10,235

Kontrol Limitleri
2009 Suç Editorial Department 6.3 17,091

Haberci
2009 Dram Editorial Department
7.1 31,360

Marley ve Ben
2008 Komedi Editorial Department 7.1 129,966

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 17,290

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editorial Department    

Dönence
2008 Komedi Editorial Department 6.1 8,473

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 63,784

Dadım Aşık
2007 Komedi Görsel Efekt 6.2 52,048

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 5.7 40,859

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 254,075
2006 Macera Görsel Efekt 5.5 50,579
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 78,796

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,741
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 430,980

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 183,204

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 69,405

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,422

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 525,281
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 36,003

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 142,126
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 27,833
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 131,290

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 44,171
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018