Giriş Kayıt
Mitchell Ferm

Mitchell Ferm


Görsel Efekt, Editör

Mitchell Ferm, görsel efekt, editör. RV (2006), Tallulah (2016), (2004) Lost (2004), (2015) Stajyer (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 124,414

Trendeki Kız
2016 Dram Görsel Efekt 6.5 135,279
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 13,166

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Görsel Efekt 5.7 16,026

Stajyer
2015 Komedi Görsel Efekt 7.1 179,856

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 89,747

Aşk Tarifi
2014 Komedi Görsel Efekt 7.3 65,072
2014 Dram 8.1 59

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 554,628

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 92,852

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Görsel Efekt 6.9 90,453

Ajan Salt
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 268,352
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,234

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Editorial Department 8.1 206,911

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Editorial Department 6.5 10,235

Kontrol Limitleri
2009 Suç Editorial Department 6.3 17,091

Haberci
2009 Dram Editorial Department
7.1 31,577

Marley ve Ben
2008 Komedi Editorial Department 7.1 130,771

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Editorial Department 7.0 17,432

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 Dram Editorial Department    

Dönence
2008 Komedi Editorial Department 6.1 8,473

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 30,393

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 64,031

Dadım Aşık
2007 Komedi Görsel Efekt 6.2 52,270

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Görsel Efekt 5.7 41,038

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 255,024
2006 Macera Görsel Efekt 5.5 50,889
2005 Aksiyon Görsel Efekt    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 79,621

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,045
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 434,407

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 184,042

Smokin
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 69,893

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,796
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,672

Şrek
2001 Animasyon Çeşitli 7.9 529,650
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 36,003

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 142,814
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 28,198
1996 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 132,801

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 44,496
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018