Giriş Kayıt
Melissa Deanne Ferguson

Melissa Deanne Ferguson


Müzisyen, Sesler

Melissa Deanne Ferguson, müzisyen, sesler. Ölümüne Takip (2002), Cold Case (2003), Yakın Tehdit (2001), Diptekiler (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Ferguson | Melissa Ferguson-Stanis | Melis
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Müzik    
2006 Komedi Müzik 8.4 71,547

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Müzik 7.4 125,447

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Müzik 7.6 575,843
2003 Suç Müzik 7.6 20,679

Diptekiler
2002 Korku Müzik 6.2 18,847
2002 Suç Müzik 6.9 15,631

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.4 46,886

Kan Borcu
2002 Aksiyon Sesler 6.4 36,832

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Müzik 5.5 64,756

Terkediş
2002 Dram Müzik 4.9 8,254

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 22,111

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Sesler 6.4 91,158

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Müzik 8.0 3,858

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Müzik 6.7 75,357
2000 Macera Müzik    

Suyun Ağırlığı
2000 Suç Müzik 5.9 7,950

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Müzik 6.6 54,310
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017