Giriş Kayıt
John Ferguson

John Ferguson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Ferguson, kameraman, görüntü yönetmeni. Kedi Gözü (1985), Baskı Altında (1997), Heart of the Country (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John C. Ferguson
Takma İsmi: Fergy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 4.6 10,320
2016 Dram Kameraman 5.3 15
2013 Dram Kameraman 5.9 891
2011 Aile Kameraman
Görüntü Yönetmeni
   
2010 Dram Kameraman 5.5 97

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2008 Aksiyon Kameraman 2.8 277

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 53,107
2006 Korku Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.2 15,649
2006 Dram Kameraman 5.8 192
2005 Biyografi Kameraman 8.0 153,481

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,125
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 731

Rose Red Konağı
2002 Korku Kameraman 6.7 16,668
2000 Macera Kameraman    

Yüzyılın Fırtınası
1999 Korku Kameraman    

Gece Katili
1997 Fantastik Kameraman 6.0 7,387

Baskı Altında
1997 Dram Kameraman 5.4 1,406

Zeus ve Roxanne
1997 Macera Kameraman 5.2 2,342
1996 Dram Kameraman    

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Kameraman 6.7 71,925

Boğa Durham
1988 Komedi Kameraman 7.1 38,228

Kontes
1988 Korku Kameraman 3.8 309
1987 Dram Kameraman 6.0 693

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Kameraman 3.8 4,159

İnsan Avcısı
1986 Suç Kameraman 7.2 52,070

Kedi Gözü
1985 Komedi Kameraman 6.2 17,467
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017