Giriş Kayıt
John Ferguson

John Ferguson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Ferguson, kameraman, görüntü yönetmeni. Kedi Gözü (1985), Baskı Altında (1997), Heart of the Country (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John C. Ferguson
Takma İsmi: Fergy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 4.6 13,993
2016 Dram Kameraman 5.3 15
2013 Dram Kameraman 5.9 1,026
2011 Aile Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.5 77
2010 Dram Kameraman 5.5 97

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2008 Aksiyon Kameraman 2.8 277

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 53,778
2006 Korku Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.3 16,211
2006 Dram Kameraman 5.8 192
2005 Biyografi Kameraman 8.0 157,918

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,974
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 731

Rose Red Konağı
2002 Korku Kameraman 6.7 16,668
2000 Macera Kameraman    

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Kameraman 7.4 16,626

Gece Katili
1997 Fantastik Kameraman 6.0 7,832

Baskı Altında
1997 Dram Kameraman 5.4 1,406

Zeus ve Roxanne
1997 Macera Kameraman 5.2 2,371
1996 Dram Kameraman    

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Kameraman 6.7 73,912

Boğa Durham
1988 Komedi Kameraman 7.1 39,628

Kontes
1988 Korku Kameraman 3.8 309
1987 Dram Kameraman 6.0 693

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Kameraman 3.8 4,405

İnsan Avcısı
1986 Suç Kameraman 7.2 54,523

Kedi Gözü
1985 Komedi Kameraman 6.3 18,693
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017