Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Ferguson

John Ferguson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Ferguson, kameraman, görüntü yönetmeni. Kedi Gözü (1985), Baskı Altında (1997), Heart of the Country (2013), Ninja Kaplumbağalar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John C. Ferguson
Takma İsmi: Fergy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kameraman 4.6 6,884
2016 Dram Kameraman 5.3 15
2013 Dram Kameraman 5.9 891
2011 Aile Kameraman
Görüntü Yönetmeni
   
2010 Dram Kameraman 5.5 97

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Kameraman 4.1 1,842
2008 Aksiyon Kameraman 2.8 277

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 52,792
2006 Korku Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.2 15,479
2006 Dram Kameraman 5.8 192
2005 Biyografi Kameraman 8.0 151,901

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 36,860
2004 Aksiyon Kameraman 5.7 731

Rose Red Konağı
2002 Korku Kameraman 6.7 16,668
2000 Macera Kameraman    

Yüzyılın Fırtınası
1999 Korku Kameraman    

Gece Katili
1997 Fantastik Kameraman 6.0 7,204

Baskı Altında
1997 Dram Kameraman 5.4 1,406

Zeus ve Roxanne
1997 Macera Kameraman 5.2 2,296
1996 Dram Kameraman    

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Kameraman 6.7 71,317

Boğa Durham
1988 Komedi Kameraman 7.1 37,832

Kontes
1988 Korku Kameraman 3.8 309
1987 Dram Kameraman 6.0 693

King Kong Yaşıyor
1986 Aksiyon Kameraman 3.8 3,931

İnsan Avcısı
1986 Suç Kameraman 7.2 51,449

Kedi Gözü
1985 Komedi Kameraman 6.2 17,101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017