Giriş Kayıt
Bruce Ferber

Bruce Ferber


Senarist, Yapımcı

Bruce Ferber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 640
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 26,305
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 32,882
1989 Komedi Senarist 7.0 3,794
1985 Komedi Yapımcı 6.6 10,826
1983 Komedi Senarist
Çeşitli
5.6 1,792
1980 Komedi Senarist 6.8 2,385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017