Giriş Kayıt
Bruce Ferber

Bruce Ferber


Senarist, Yapımcı

Bruce Ferber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 640
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 25,765
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 32,281
1989 Komedi Senarist 7.0 3,652
1985 Komedi Yapımcı 6.6 10,606
1983 Komedi Senarist
Çeşitli
5.6 1,685
1980 Komedi Senarist 6.7 2,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017