Giriş Kayıt
Bruce Ferber

Bruce Ferber


Senarist, Yapımcı

Bruce Ferber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 640
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 25,603
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 32,081
1989 Komedi Senarist 7.0 3,620
1985 Komedi Yapımcı 6.6 10,540
1983 Komedi Senarist
Çeşitli
5.6 1,685
1980 Komedi Senarist 6.7 2,310
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017