Giriş Kayıt
Bruce Ferber

Bruce Ferber


Senarist, Yapımcı

Bruce Ferber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 640
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 26,813
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 33,496
1989 Komedi Senarist 7.0 3,941
1985 Komedi Yapımcı 6.6 11,053
1983 Komedi Senarist
Çeşitli
5.7 1,891
1980 Komedi Senarist 6.8 2,458
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017