Giriş Kayıt
Bruce Ferber

Bruce Ferber


Senarist, Yapımcı

Bruce Ferber, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 640
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 27,283
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 33,984
1989 Komedi Senarist 7.0 4,068
1985 Komedi Yapımcı 6.6 11,220
1983 Komedi Senarist
Çeşitli
5.7 1,967
1980 Komedi Senarist 6.8 2,458
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018