Giriş Kayıt
Günfer Feray

Günfer Feray (74)


Oyuncu

Günfer Feray, 29 Ekim 1942 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Tosun Paşa (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1942
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 35 Suç Oyuncu 6.5 191
1976 34 Komedi Oyuncu 9.1 15,663
1976 34 Dram Oyuncu 7.4 651
1975 33 Dram Oyuncu    
1974 32 Suç Oyuncu 6.1 65
1973 31 Dram Oyuncu 7.2 143
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017