Giriş Kayıt
Günfer Feray

Günfer Feray (75)


Oyuncu

Günfer Feray, 29 Ekim 1942 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Tosun Paşa (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1942
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 35 Suç Oyuncu 6.9 233
1976 34 Komedi Oyuncu 9.1 17,393
1976 34 Dram Oyuncu 7.6 787
1975 33 Dram Oyuncu    
1974 32 Suç Oyuncu 6.2 76
1973 31 Dram Oyuncu 7.1 153
1962 20 Romantik Oyuncu 7.5 50
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018