Giriş Kayıt
Günfer Feray

Günfer Feray (74)


Oyuncu

Günfer Feray, 29 Ekim 1942 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Tosun Paşa (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1942
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 35 Suç Oyuncu 6.5 190
1976 34 Komedi Oyuncu 9.1 15,511
1976 34 Dram Oyuncu 7.4 635
1975 33 Dram Oyuncu    
1974 32 Suç Oyuncu 6.2 63
1973 31 Dram Oyuncu 7.2 143
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017