Giriş Kayıt
Günfer Feray

Günfer Feray (75)


Oyuncu

Günfer Feray, 29 Ekim 1942 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Tosun Paşa (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1942
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 35 Suç Oyuncu 6.9 233
1976 34 Komedi Oyuncu 9.1 16,955
1976 34 Dram Oyuncu 7.5 758
1975 33 Dram Oyuncu    
1974 32 Suç Oyuncu 6.2 74
1973 31 Dram Oyuncu 7.1 153
1962 20 Romantik Oyuncu 7.5 50
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017