Giriş Kayıt
Günfer Feray

Günfer Feray (75)


Oyuncu

Günfer Feray, 29 Ekim 1942 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu. Tosun Paşa (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1942
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 35 Suç Oyuncu 7.1 256
1976 34 Komedi Oyuncu 9.1 17,797
1976 34 Dram Oyuncu 7.5 816
1975 33 Dram Oyuncu    
1974 32 Suç Oyuncu 6.2 80
1973 31 Dram Oyuncu 7.1 153
1962 20 Romantik Oyuncu 7.5 50
Dizi Altyazıları
Westworld (5,543) The Expanse (2,249) La casa de papel (2,125) Colony (1,889) The 100 (1,873) Luke Cage (1,821) Genius (1,357) The Crossing (1,121) 12 Monkeys (1,004) Vikings (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018