Giriş Kayıt
John Fenner

John Fenner


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

John Fenner, kameraman, görüntü yönetmeni. Çağrı (1976), Çöl Aslani ömer Muhtar (1981), Yaban kazlari (1978), Deniz Kurtları (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görüntü Yönetmeni 5.6 15,995
2001 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 2,952

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 17,929
1996 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 17,213
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.7 37,365

Ninja Kaplumbağalar
1990 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 74,986
1987 Fantastik Görüntü Yönetmeni 8.9 3,077

Çöl Aslani ömer Muhtar
1981 Biyografi Kameraman 8.4 9,401
1980 Dram Kameraman 6.7 429

Cinnet
1980 Korku Kameraman 8.4 715,086

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Kameraman 6.3 3,251

Mirasçılar
1979 Suç Kameraman 4.8 1,044
1978 Aksiyon Kameraman 7.3 140,064

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Kameraman 6.8 9,902

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Kameraman 7.4 44,557

Çağrı
1976 Macera Kameraman 8.3 36,991
1976 Savaş Kameraman 6.6 1,960
1976 Dram Kameraman 5.2 125
1975 Dram Kameraman 7.5 1,343
1972 Aksiyon Kameraman 6.3 925
1972 Komedi Kameraman 6.9 294
1971 Dram Kameraman 6.4 617
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,782) Den of Thieves (2,583) Maze Runner: The Death Cure (2,298) Hostiles (2,199) Winchester (2,183) 12 Strong (1,998) Submergence (1,686) Peter Rabbit (1,233) The Commuter (1,105) A martfüi rém (776)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,694) Supernatural (3,848) The Flash (3,305) The Terror (2,665) Legion (2,440) The Big Bang Theory (2,333) Gotham (2,030) The Expanse (1,990) The Crossing (1,885) Arrow (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018