Giriş Kayıt
Christopher Fennell

Christopher Fennell (33)


Oyuncu

Christopher Fennell, 02 Kasım 1983 doğumlu oyuncu. Savaş (1994), The Education of Little Tree (1997), (1998) Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş (1998), (1995) American Gothic (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Kasım 1983
Diğer Bir İsmi: Chris Fennell
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Dağ
2003 20 Dram Oyuncu 7.2 122,705

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 15 Gizem Oyuncu 7.0 89,319

Hayvanlar, Melekler Ve İnsanlar
1998 15 Romantik Oyuncu 6.9 362
1997 14 Dram Oyuncu 7.3 1,243
1995 Dram Oyuncu 8.2 3,385

Savaş
1994 11 Dram Oyuncu 6.7 10,380
Dizi Altyazıları
The Flash (7,445) Fargo (6,583) Arrow (5,492) The 100 (5,084) Better Call Saul (4,032) Lucifer (3,394) 12 Monkeys (3,297) Supernatural (2,846) American Gods (2,786) Game of Thrones (2,780)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017