Giriş Kayıt
Norman Felton

Norman Felton (99)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Norman Felton, 29 Nisan 1913 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist. Dr. Kildare (1961) yapımıyla biliniyor.25 Haziran 2012 tarihinde (99 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1913
Ölüm Tarihi: 25 Haziran 2012
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 209,806
2012 99    
1979 66 Dram Yapımcı    

Ölüm Yarışı
1973 60 Gizem Yapımcı 5.9 117
1966 53 Macera Yapımcı 5.9 325
1964 Dram Yapımcı 7.5 58
1961 Dram Yapımcı 7.2 483
1953 Komedi Yönetmen 8.3 83
1950 Dram Senarist
Yönetmen
8.5 59
1948 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.0 163
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017