Giriş Kayıt
Michel Feller

Michel Feller


Yapımcı, Oyuncu

Michel Feller, yapımcı, oyuncu. Çapkın Aşık (2003), Satranç Kraliçesi (2009), Kara Kutu (2005), Moi César, 10 ans 1/2, 1m39 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 8.0 388
2015 Dram Yapımcı 5.8 162
2014 Komedi Yapımcı 5.1 110

Yasak Aşk
2013 Dram Yapımcı 6.2 24,970
2013 Dram Yapımcı 5.7 99

Yokluğunda Çıldırdım
2012 Dram Yapımcı 6.3 193
2012 Komedi Yapımcı 5.3 622

Gececi
2011 Dram Yapımcı 6.4 528

Satranç Kraliçesi
2009 Dram Yapımcı 6.9 2,235

Yeni Ailem
2007 Dram Yapımcı 6.6 628

Kara Kutu
2005 Gizem Yapımcı 6.0 1,389

Çapkın Aşık
2003 Macera Yapımcı 5.7 4,168
2003 Komedi Yapımcı 6.2 1,122

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,422
1989 Dram Oyuncu 6.4 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017