Giriş Kayıt
Robert K. Feldmann

Robert K. Feldmann


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert K. Feldmann, kameraman, sanat bölümü, oyuncu. Paris, Teksas (1984), Repo Man (1984), Yaşamak Ve Ölmek (1985), Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert K. Feldman | Robert Feldman | Robaire Feldm
Takma İsmi: Robaire
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 89,974
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 118
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 5,021

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 70,584
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 5,269
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 59,322
2013 Biyografi Kameraman 6.8 2,006
2013 Komedi Kameraman 8.2 234,491

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 257,432

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 291,471

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 73,287

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 74,093
2011 Dram Kameraman 7.7 15,238

Sabah Neşesi
2010 Komedi Kameraman 6.5 64,204

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kameraman 6.8 41,799
2010 Komedi Kameraman 8.2 232
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439
2009 Komedi Kameraman 8.2 128,276

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 64,851
2008 Komedi Kameraman 3.8 45,865

Anestezi
2007 Suç Kameraman 6.5 67,662

Avukat
2007 Suç Kameraman 7.3 144,551
2007 Kameraman    
2006 Dram Kameraman 5.7 814

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 1,007,159

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 99,635
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,617

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,345

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman    

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Kameraman 6.7 14,138

21 Gram
2003 Suç Kameraman 7.7 205,348

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 83,095

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Kameraman 7.2 114,208

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 176,378
2002 Komedi Kameraman 6.4 13,184

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Kameraman 5.5 9,938

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Kameraman 6.2 3,550
2000 Biyografi Kameraman 7.0 23,384

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Kameraman 5.6 2,763

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Kameraman 6.8 10,894

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 35,359

İspanyol Mahkum
1997 Dram Kameraman 7.3 19,729
1997 Komedi Kameraman 6.1 1,343

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 78,476

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Kameraman 5.4 10,677
1995 Dram Kameraman 5.0 941

Ölü Adam
1995 Dram Kameraman 7.7 79,903
1995 Suç Kameraman 6.2 224

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 853,932
1994 Dram Kameraman 6.4 2,001
1994 Komedi Kameraman 5.1 1,049

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Kameraman 7.8 188,661

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.5 4,437
1993 Dram Kameraman 5.1 2,416

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Kameraman 7.3 46,506
1992 Dram Kameraman 6.7 1,767

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Kameraman 7.5 91,615

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Kameraman 5.9 426
1991 Komedi Kameraman 5.9 23,786

Yeşil Kart
1990 Komedi Kameraman 6.2 18,756
1989 Komedi Kameraman 4.4 1,084
1989 Komedi Kameraman 4.7 300
1989 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 1,072

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Kameraman 6.1 8,053
1988 Komedi Kameraman 8.3 30,625
1988 Komedi Kameraman 5.8 39
1987 Aksiyon Kameraman 8.4 3,268
1987 Dram Kameraman 7.9 5,966
1987 Suç Kameraman 5.7 887

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Kameraman 7.3 24,271
1985 Dram Kameraman 6.0 137

Paris, Teksas
1984 Dram Kameraman 8.1 66,495
1984 Dram Kameraman 6.2 1,507
1984 Komedi Kameraman 6.9 28,772
1983 Komedi Kameraman 6.4 1,405

Barbarlar
1982 Aksiyon Kameraman 5.7 4,644

Kanlı Doğum Günü
1981 Korku Kameraman 5.7 2,731
1981 Korku Kameraman 4.0 931
1980 Aksiyon Kameraman 5.0 465

Manyak
1980 Dram Kameraman 6.5 11,324
1980 Komedi Kameraman 5.3 523

Manyak
1979 Korku Kameraman 6.8 26,490
1979 Komedi Kameraman 4.2 1,445

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Çeşitli 6.2 26,402
1978 Korku Kameraman 5.1 1,462
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018