Giriş Kayıt
Robert K. Feldmann

Robert K. Feldmann


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert K. Feldmann, kameraman, sanat bölümü, oyuncu. Paris, Teksas (1984), Repo Man (1984), Yaşamak Ve Ölmek (1985), Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert K. Feldman | Robert Feldman | Robaire Feldm
Takma İsmi: Robaire
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.9 11
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.8 754

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 56,636
2015 Dram Sanat Bölümü 7.3 4,711
2014 Dram Sanat Bölümü 8.0 41,165
2013 Dram Kameraman 6.8 1,732

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 243,034

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 276,326

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 69,530

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 69,300
2011 Dram Kameraman    

Sabah Neşesi
2010 Komedi Kameraman 6.5 60,991

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kameraman 6.8 39,760
2010 Komedi Kameraman 8.2 232
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439
2009 Komedi Kameraman 8.2 122,772

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 61,409
2008 Komedi Kameraman 3.8 44,303

Anestezi
2007 Suç Kameraman 6.5 64,878

Avukat
2007 Suç Kameraman 7.3 137,698
2007 Kameraman    
2006 Dram Kameraman 5.7 814

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 926,402

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 95,136
2006 Komedi Kameraman 6.6 35,565

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,345

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman    

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Kameraman 6.7 13,554

21 Gram
2003 Suç Kameraman 7.7 196,176

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.4 79,375

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Kameraman 7.2 110,252

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 168,105
2002 Komedi Kameraman 6.4 12,641

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Kameraman 5.5 9,938

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Kameraman 6.2 3,419
2000 Biyografi Kameraman 7.0 23,384

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Kameraman 5.6 2,763

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Kameraman 6.8 10,223

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 33,399

İspanyol Mahkum
1997 Dram Kameraman 7.3 18,835
1997 Komedi Kameraman 6.1 1,343

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 72,701

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Kameraman 5.4 10,677
1995 Dram Kameraman 5.0 941

Ölü Adam
1995 Dram Kameraman 7.7 75,185

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 772,174
1994 Dram Kameraman 7.8 31
1994 Komedi Kameraman 5.1 1,049

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Kameraman 7.8 178,762

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.5 4,227
1993 Dram Kameraman 5.1 2,416

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Kameraman 7.3 43,502
1992 Dram Kameraman 6.7 1,767

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Kameraman 7.5 85,751

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Kameraman 5.9 426
1991 Komedi Kameraman 5.8 22,669

Yeşil Kart
1990 Komedi Kameraman 6.2 18,756
1989 Komedi Kameraman 4.4 1,084
1989 Komedi Kameraman 4.7 300
1989 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 1,072

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Kameraman 6.1 8,053
1988 Komedi Kameraman 8.3 29,253
1988 Komedi Kameraman 5.8 39
1987 Aksiyon Kameraman 8.4 3,040
1987 Dram Kameraman 7.9 5,966
1987 Suç Kameraman 5.7 887

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Kameraman 7.3 22,149
1985 Dram Kameraman 6.0 137

Paris, Teksas
1984 Dram Kameraman 8.1 53,658
1984 Dram Kameraman 6.2 1,507
1984 Komedi Kameraman 6.9 26,553
1983 Komedi Kameraman 6.4 1,405

Barbarlar
1982 Aksiyon Kameraman 5.7 4,412
1981 Korku Kameraman 5.7 2,731
1980 Aksiyon Kameraman 5.0 465

Manyak
1980 Dram Kameraman 6.5 10,366
1980 Komedi Kameraman 5.3 523

Manyak
1979 Korku Kameraman 6.9 24,179

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Çeşitli 6.2 25,124
1978 Korku Kameraman 5.1 1,462
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017