Giriş Kayıt
Robert K. Feldmann

Robert K. Feldmann


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert K. Feldmann, kameraman, sanat bölümü, oyuncu. Paris, Teksas (1984), Repo Man (1984), Yaşamak Ve Ölmek (1985), Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert K. Feldman | Robert Feldman | Robaire Feldm
Takma İsmi: Robaire
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kule
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 76,095
2017 Dram Sanat Bölümü 7.4 118
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 4,488

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 67,593
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 5,086
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 56,353
2013 Biyografi Kameraman 6.8 2,006
2013 Komedi Kameraman 8.2 228,292

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 253,552

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 286,943

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 72,401

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 72,907
2011 Dram Kameraman 7.7 15,238

Sabah Neşesi
2010 Komedi Kameraman 6.5 62,921

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kameraman 6.8 41,345
2010 Komedi Kameraman 8.2 232
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439
2009 Komedi Kameraman 8.2 126,667

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 63,991
2008 Komedi Kameraman 3.8 45,183

Anestezi
2007 Suç Kameraman 6.5 66,940

Avukat
2007 Suç Kameraman 7.3 142,766
2007 Kameraman    
2006 Dram Kameraman 5.7 814

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 981,219

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 98,421
2006 Komedi Kameraman 6.6 36,308

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,345

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman    

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Kameraman 6.7 13,554

21 Gram
2003 Suç Kameraman 7.7 202,757

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 82,080

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Kameraman 7.2 113,075

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 174,121
2002 Komedi Kameraman 6.4 12,641

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Kameraman 5.5 9,938

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Kameraman 6.2 3,548
2000 Biyografi Kameraman 7.0 23,384

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Kameraman 5.6 2,763

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Kameraman 6.8 10,223

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 34,749

İspanyol Mahkum
1997 Dram Kameraman 7.3 18,835
1997 Komedi Kameraman 6.1 1,343

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 77,604

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Kameraman 5.4 10,677
1995 Dram Kameraman 5.0 941

Ölü Adam
1995 Dram Kameraman 7.7 78,633
1995 Suç Kameraman 6.2 224

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 826,312
1994 Dram Kameraman 6.4 2,001
1994 Komedi Kameraman 5.1 1,049

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Kameraman 7.8 185,914

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.5 4,227
1993 Dram Kameraman 5.1 2,416

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Kameraman 7.3 45,588
1992 Dram Kameraman 6.7 1,767

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Kameraman 7.5 90,008

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Kameraman 5.9 426
1991 Komedi Kameraman 5.8 23,449

Yeşil Kart
1990 Komedi Kameraman 6.2 18,756
1989 Komedi Kameraman 4.4 1,084
1989 Komedi Kameraman 4.7 300
1989 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 1,072

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Kameraman 6.1 8,053
1988 Komedi Kameraman 8.3 30,277
1988 Komedi Kameraman 5.8 39
1987 Aksiyon Kameraman 8.4 3,164
1987 Dram Kameraman 7.9 5,966
1987 Suç Kameraman 5.7 887

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Kameraman 7.3 23,668
1985 Dram Kameraman 6.0 137

Paris, Teksas
1984 Dram Kameraman 8.1 60,311
1984 Dram Kameraman 6.2 1,507
1984 Komedi Kameraman 6.9 28,200
1983 Komedi Kameraman 6.4 1,405

Barbarlar
1982 Aksiyon Kameraman 5.7 4,644

Kanlı Doğum Günü
1981 Korku Kameraman 5.7 2,731
1981 Korku Kameraman 4.0 931
1980 Aksiyon Kameraman 5.0 465

Manyak
1980 Dram Kameraman 6.5 10,366
1980 Komedi Kameraman 5.3 523

Manyak
1979 Korku Kameraman 6.8 25,943
1979 Komedi Kameraman 4.2 1,445

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Çeşitli 6.2 26,004
1978 Korku Kameraman 5.1 1,462
Dizi Altyazıları
Vikings (9,785) Black Mirror (8,270) Shameless (7,601) Star Trek: Discovery (4,508) The Big Bang Theory (2,761) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,231) Bron/Broen (1,713) The X Files (1,462) The Flash (1,396) Stranger Things (1,395)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018