Giriş Kayıt
Robert K. Feldmann

Robert K. Feldmann


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert K. Feldmann, kameraman, sanat bölümü, oyuncu. Paris, Teksas (1984), Repo Man (1984), Yaşamak Ve Ölmek (1985), Manyak (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert K. Feldman | Robert Feldman | Robaire Feldm
Takma İsmi: Robaire
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 7.3 113
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.8 899

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 58,129
2015 Dram Sanat Bölümü 7.3 4,800
2014 Dram Sanat Bölümü 8.1 42,377
2013 Dram Kameraman 6.8 1,732

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 244,234

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 277,336

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 69,735

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 69,861
2011 Dram Kameraman    

Sabah Neşesi
2010 Komedi Kameraman 6.5 61,255

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kameraman 6.8 39,760
2010 Komedi Kameraman 8.2 232
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439
2009 Komedi Kameraman 8.2 123,127

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 61,659
2008 Komedi Kameraman 3.8 44,434

Anestezi
2007 Suç Kameraman 6.5 65,116

Avukat
2007 Suç Kameraman 7.3 138,170
2007 Kameraman    
2006 Dram Kameraman 5.7 814

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 932,040

30 Rock 1
2006 Komedi Kameraman 8.2 95,440
2006 Komedi Kameraman 6.6 35,644

Savaşçı Nomad
2005 Dram Kameraman 6.0 3,345

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Kameraman    

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Kameraman 6.7 13,554

21 Gram
2003 Suç Kameraman 7.7 196,821

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.4 79,667

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Kameraman 7.2 110,567

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 168,755
2002 Komedi Kameraman 6.4 12,641

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Kameraman 5.5 9,938

Öyle Bir Şey Yok
2001 Komedi Kameraman 6.2 3,419
2000 Biyografi Kameraman 7.0 23,384

Beynimdeki İhtiraslar
2000 Dram Kameraman 5.6 2,763

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Kameraman 6.8 10,223

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 33,573

İspanyol Mahkum
1997 Dram Kameraman 7.3 18,835
1997 Komedi Kameraman 6.1 1,343

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Kameraman 5.5 72,886

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Kameraman 5.4 10,677
1995 Dram Kameraman 5.0 941

Ölü Adam
1995 Dram Kameraman 7.7 75,553

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 777,349
1994 Dram Kameraman 7.8 31
1994 Komedi Kameraman 5.1 1,049

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Kameraman 7.8 179,518

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.5 4,227
1993 Dram Kameraman 5.1 2,416

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Kameraman 7.3 43,688
1992 Dram Kameraman 6.7 1,767

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Kameraman 7.5 86,227

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Kameraman 5.9 426
1991 Komedi Kameraman 5.8 22,764

Yeşil Kart
1990 Komedi Kameraman 6.2 18,756
1989 Komedi Kameraman 4.4 1,084
1989 Komedi Kameraman 4.7 300
1989 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.3 1,768
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 1,072

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Kameraman 6.1 8,053
1988 Komedi Kameraman 8.3 29,334
1988 Komedi Kameraman 5.8 39
1987 Aksiyon Kameraman 8.4 3,056
1987 Dram Kameraman 7.9 5,966
1987 Suç Kameraman 5.7 887

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Kameraman 7.3 22,316
1985 Dram Kameraman 6.0 137

Paris, Teksas
1984 Dram Kameraman 8.1 54,081
1984 Dram Kameraman 6.2 1,507
1984 Komedi Kameraman 6.9 26,711
1983 Komedi Kameraman 6.4 1,405

Barbarlar
1982 Aksiyon Kameraman 5.7 4,412
1981 Korku Kameraman 5.7 2,731
1980 Aksiyon Kameraman 5.0 465

Manyak
1980 Dram Kameraman 6.5 10,366
1980 Komedi Kameraman 5.3 523

Manyak
1979 Korku Kameraman 6.9 24,345

Yüzüklerin Efendisi
1978 Animasyon Çeşitli 6.2 25,229
1978 Korku Kameraman 5.1 1,462
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017