Giriş Kayıt
Gregory Fein

Gregory Fein


Gregory Fein,

Diğer Bir İsmi: Greg Fein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Çeşitli    
2009 Komedi Çeşitli 7.4 12,948
2008 Komedi Çeşitli 7.0 11,931

Av Partisi
2007 Macera Çeşitli 6.9 22,152
2002 Belgesel Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017