Giriş Kayıt
Jerry Feifer

Jerry Feifer


Yapımcı

Jerry Feifer, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gerald Feifer | Jerry Fieffer | Jerry Phiffer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 3.5 20
2016 Korku Yapımcı 5.3 15
2016 Korku Yapımcı 4.5 13
2007 Suç    
2004 Korku Yapımcı 5.0 161
1990 Komedi Yapımcı 4.4 282
1989 Korku Yapımcı    
1989 Dram Yapımcı 2.5 365
1988 Korku Yapımcı 3.1 448
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018