Giriş Kayıt
Jerry Feifer

Jerry Feifer


Yapımcı

Jerry Feifer, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Gerald Feifer | Jerry Fieffer | Jerry Phiffer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç    
2004 Korku Yapımcı 5.0 161
1989 Korku Yapımcı    
1989 Dram Yapımcı 2.5 365
1988 Korku Yapımcı 3.1 448
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017