Giriş Kayıt
Melinda O. Fee

Melinda O. Fee (74)


Oyuncu

Melinda O. Fee, 07 Ekim 1942 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The Guiding Light (1952) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1942
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melinda Fee | Melinda O'Fee
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Bir Yaşam
1991 49 Dram Oyuncu    

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 43 Korku Oyuncu 5.4 47,180

Çılgınlar Hapishanesi
1985 43 Komedi Oyuncu 5.4 156
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,836
1980 38 Komedi Oyuncu 5.9 1,925
1980 38 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,134

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,701
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,097
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017