Giriş Kayıt
Melinda O. Fee

Melinda O. Fee (74)


Oyuncu

Melinda O. Fee, 07 Ekim 1942 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The Guiding Light (1952) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1942
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melinda Fee | Melinda O'Fee
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Bir Yaşam
1991 49 Dram Oyuncu    

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 43 Korku Oyuncu 5.4 46,639

Çılgınlar Hapishanesi
1985 43 Komedi Oyuncu 5.4 156
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,814
1980 38 Komedi Oyuncu 5.9 1,925
1980 38 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,654
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,042
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,189
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017