Giriş Kayıt
Melinda O. Fee

Melinda O. Fee (75)


Oyuncu

Melinda O. Fee, 07 Ekim 1942 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The Guiding Light (1952) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1942
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Melinda Fee | Melinda O'Fee
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Bir Yaşam
1991 Dram Oyuncu 6.1 322

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 43 Korku Oyuncu 5.4 50,160

Çılgınlar Hapishanesi
1985 43 Komedi Oyuncu 5.4 156
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,953
1980 38 Komedi Oyuncu 5.9 1,925
1980 38 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1976 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,249

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,906
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,308
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,261
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018