Giriş Kayıt
Rob Featherstone

Rob Featherstone


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Rob Featherstone, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. Walking and Talking (1996), Niagara, Niagara (1997), (1999) Oxygen (1999), (1994) Nadja (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Featherstone
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 3,189
2015 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.9 14
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
1999 Suç Kameraman 6.1 3,911
1997 Dram Kameraman 7.1 1,370
1997 Komedi Kameraman 5.8 219
1996 Komedi Kameraman 6.8 2,758
1994 Dram Kameraman 6.0 2,584
1994 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 1,215
1993 Dram Editorial Department 6.9 746
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,120
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018