Giriş Kayıt
Thomas Fatone

Thomas Fatone


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Thomas Fatone, yönetmen asistanı, yapımcı. Begin Again (2013), Acı Bir Hayat Öyküsü (2009), Lanetli Kan (2013), Ah Salak Kardeşim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom C. Fatone | Tom Fatone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 2,182
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 4,179
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 13,198
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 16,964
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 116,412
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.0 806

Lanetli Kan
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 91,191
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 4,540

Gazeteci Çocuk
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 31,046

Sessiz Ev
2011 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 19,600

Ah Salak Kardeşim
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 77,771

Kıyamet Gecesi
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 22,677
2010 Yönetmen Asistanı    

Uluma
2010 Animasyon Yönetmen Asistanı 6.8 10,852

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 93,595
2009 Dram Yönetmen Asistanı    
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 2,922

Kazara Koca
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 20,351

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 41,284

Arıza Aile
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 4,864

Lise Ateşi
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 14,070
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 2,490
2007 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 9,180
2007 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.9 10,520

Bira Ligi
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 7,110
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 6,329

Gizli İlişkiler
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 4,210
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 107

Ölmeden Önce
2005 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.6 6,024

Van Gogh'un Gözleri
2005 Biyografi Yapımcı 6.5 109
2005 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 737
2004 Yönetmen Asistanı 4.4 264

Tahta Adam
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 28,057
2003 Gerilim Yönetmen Asistanı 3.9 699

Rus İşi
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 270
2003 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 3,706

11 Eylül
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 4,916
2002 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 246
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017