Giriş Kayıt
Peggy Farrell

Peggy Farrell


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Peggy Farrell, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Gloria (1980), Genç Indiana Jones (1992), Fedai (1977), American Gothic (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peggy Farrel | Peggy Farrell Salten | Peggy Farrel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.4 23
2005 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 308

Melek Bebek
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 224
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.5 5,327
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 610
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.2 3,385
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 2,825

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 5,900
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı    
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,048
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 126
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 1,084

Puslu Güneş
1989 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.6 818

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,470
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 983
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 10,354

Korkusuz
1985 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 2,899
1983 Suç Kostüm Tasarımcısı    

Bir Zamanlar
1981 Dram Kostüm Bölümü 7.3 6,923
1981 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,681
1980 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,281
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.4 626
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Fedai
1977 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,486
1976 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 6,543
1976 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 1,466
1976 Dram Kostüm Bölümü 5.0 145

Köpeklerin Günü
1975 Suç Kostüm Bölümü 8.0 193,769
1975 Korku Kostüm Bölümü 6.9 12,896

Sert Kaya
1972 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 3,814
1971 Dram Kostüm Bölümü 6.3 175
1971 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 2,648
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017