Giriş Kayıt
Patricio M. Farrell

Patricio M. Farrell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Patricio M. Farrell, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997), (1998) Aşkın Gücü (1998), (2004) Hidalgo (2004), (2006) Sen, Ben ve Dupree (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricio Farrell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı    

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 31,982

Kabustan Gelen
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 19,622

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 486,878
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.5 1,285
2015 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 24,267

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 180,120

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 240,201
2012 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.9 226

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 134,255

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 239,934

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 299,242

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.6 60,056

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 354,515

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 349,711

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 70,909

Parlak Zeka
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,948

Yakın Tehlike
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 11,346
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 70,253

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 34,220

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.5 23,653
2003 Belgesel Sanat Yönetmeni 6.9 4,159

Balon çocuk
2001 Macera Sanat Bölümü 5.6 26,819

Sınırları Aşınca
2001 Dram Sanat Bölümü 4.2 556
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 236,376
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 269,626

İş Bitirici
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.7 10,227
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 61,407

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 87,881

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 59,359

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 102,479
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 30,199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017