Giriş Kayıt
Patricio M. Farrell

Patricio M. Farrell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Patricio M. Farrell, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997), (1998) Aşkın Gücü (1998), (2004) Hidalgo (2004), (2006) Sen, Ben ve Dupree (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricio Farrell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 982
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.4 482
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı    

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 35,207

Kabustan Gelen
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 20,782

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 495,885
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.5 1,285
2015 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 24,884

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 181,454

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 242,467
2012 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.9 226

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 135,044

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 241,614

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 301,375

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.6 60,725

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 357,896

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 351,875

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 70,909

Parlak Zeka
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,948

Yakın Tehlike
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 11,346
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 70,550

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 34,593

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.5 23,764
2003 Belgesel Sanat Yönetmeni 6.9 4,159

Balon çocuk
2001 Macera Sanat Bölümü 5.6 26,984

Sınırları Aşınca
2001 Dram Sanat Bölümü 4.2 556
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 239,168
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 271,774

İş Bitirici
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.7 10,227
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 61,774

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 88,564

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 60,024

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 103,539
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 30,443
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017