Giriş Kayıt
Patricio M. Farrell

Patricio M. Farrell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Patricio M. Farrell, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997), (1998) Aşkın Gücü (1998), (2004) Hidalgo (2004), (2006) Sen, Ben ve Dupree (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricio Farrell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı    

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 20,458

Kabustan Gelen
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 14,403

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 443,890
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.4 799
2015 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 22,137

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 175,053

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 232,903
2012 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.9 226

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 131,537

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 234,466

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 292,545

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.7 58,176

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 344,010

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 342,675

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 68,950

Parlak Zeka
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,948

Yakın Tehlike
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 11,026
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 69,074

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 33,045

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.5 23,327
2003 Belgesel Sanat Yönetmeni 6.9 4,159

Balon çocuk
2001 Macera Sanat Bölümü 5.6 26,081

Sınırları Aşınca
2001 Dram Sanat Bölümü 4.2 556
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 227,458
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 262,070

İş Bitirici
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.7 10,227
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 60,156

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 85,709

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 57,615

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 99,115
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 29,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017