Giriş Kayıt
Patricio M. Farrell

Patricio M. Farrell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Patricio M. Farrell, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı. (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997), (1998) Aşkın Gücü (1998), (2004) Hidalgo (2004), (2006) Sen, Ben ve Dupree (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patricio Farrell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapım Tasarımcısı 5.5 487
2018 Korku Yapım Tasarımcısı    
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 2,640
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 1,387

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 41,058

Kabustan Gelen
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 27,471

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 535,620
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.4 1,391
2015 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 27,214

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 186,525

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 251,274
2012 Dram Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
5.9 226

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 138,347

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 247,815

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 309,483

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.6 62,978

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 372,026

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 360,217

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 72,966

Parlak Zeka
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,948

Yakın Tehlike
2006 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 11,346
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 71,933

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.9 36,059

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
7.5 24,153
2003 Belgesel Sanat Yönetmeni 6.9 4,159

Balon çocuk
2001 Macera Sanat Bölümü 5.6 27,648

Sınırları Aşınca
2001 Dram Sanat Bölümü 4.2 556
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 251,993
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 281,687

İş Bitirici
2000 Komedi Sanat Bölümü 4.7 10,227
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Perili Ev
1999 Fantastik Sanat Bölümü 4.9 63,482

Aşkın Gücü
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 91,617

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 62,588

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 107,352
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 31,195
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018