Giriş Kayıt
Glenn Farr

Glenn Farr


Editör, Editör, Müzisyen

Glenn Farr, editör, editör, müzisyen. The Mentalist (2008), Roma (2005), Komando (1985), Boşluktaki Kahramanlar (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Editör 7.7 20,047
2008 Suç Editör 8.1 141,898
2007 Suç Editör 6.5 1,292

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Editör 7.5 15,832

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 127,542

Aşkın Işıkları
2005 Dram 6.9 1,493

Hayatımın Yolculuğu
2004 Dram Editör 6.1 1,340
2002 Western Editör    
2000 Dram Editör    

Yıkıntı Saray
1999 Dram Editorial Department 6.4 19,597

Marilyn Ve Ben
1996 Biyografi Editör 6.1 2,204
1994 Komedi Editör    

Savaş Tarlaları
1994 Aksiyon 4.9 151
1993 Dram Editorial Department 5.1 2,416
1992 Komedi Editör 5.2 1,349

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Editör 5.9 7,659
1991 Suç Editör 6.5 6,713
1989 Macera Editör 5.7 1,471
1989 Suç Editör 5.1 1,154

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Editör 6.5 18,690
1987 Aksiyon Editör 6.2 2,922
1986 Komedi Editör 5.9 5,378

Komando
1985 Aksiyon Editör 6.7 122,862
1984 Aksiyon Editör 5.9 9,363

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Editör 7.9 48,481
1976 Komedi Editorial Department 7.0 1,466
1974 Macera Editorial Department 7.5 4,070
1972 Belgesel Editorial Department 7.5 1,048
1971 Belgesel Müzik 8.2 53
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017