Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 48,772
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,637
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,385
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,115
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,207

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1983 Aile Oyuncu 8.1 311

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,846
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017