Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 49,462
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,783
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,580
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,318
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,614

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1983 Aile Oyuncu 8.1 311
1982 Dram Oyuncu 6.8 457

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,032
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,497
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017