Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 49,252
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,725
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,580
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,257
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,495

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1983 Aile Oyuncu 8.1 311
1982 Dram Oyuncu 6.8 457

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,969
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,480
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017