Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 52,172
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,307
1997 Komedi Oyuncu 5.9 8,039
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,117
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 31,387

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,838
1983 Aile Oyuncu 8.1 311
1982 Dram Oyuncu 6.8 457

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,683
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,740
Dizi Altyazıları
Westworld (6,247) The Expanse (2,266) La casa de papel (2,163) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,842) Genius (1,378) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,074) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018