Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 51,831
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,967
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,786
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,015
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 31,070

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1983 Aile Oyuncu 8.1 311
1982 Dram Oyuncu 6.8 457

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,601
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,704
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018