Giriş Kayıt
Ken Farmer

Ken Farmer


Oyuncu

Ken Farmer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Farmer
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.3 49,003
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359
1998 Aksiyon Oyuncu    

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,645
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,385
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,182
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,357

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,188
1983 Aile Oyuncu 8.1 311
1982 Dram Oyuncu 6.8 457

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,909
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,458
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017