Giriş Kayıt
Jeffrey S. Farley

Jeffrey S. Farley (54)


Makyaj, Özel Efekt, Yapımcı

Jeffrey S. Farley, 21 Ağustos 1962 Glendale, California, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, yapımcı. Kaçıklar Üniversitesi (2002), Aslan Yürek (1990), Yılan Ve Gökkuşağı (1988), The Taking (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeff Farley
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 54 Korku Özel Efekt    
2016 Korku Özel Efekt 4.9 285
2016 Suç Makyaj 8.3 6,590
2016 54 Komedi Özel Efekt 3.9 32
2015 53 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.3 2,232
2015 53 Korku Özel Efekt    
2014 52 Korku Makyaj 6.0 17,208
2014 52 Aile Makyaj 3.1 317
2014 52 Korku Özel Efekt 4.9 181
2014 52 Müzikal Makyaj    
2013 51 Aksiyon Özel Efekt 5.5 33
2013 51 Kısa Metraj Özel Efekt
Makyaj
7.9 24
2012 50 Fantastik Özel Efekt    

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 50 Aksiyon Makyaj 5.0 16,488
2012 50 Korku Özel Efekt 2.7 224
2012 50 Aksiyon Özel Efekt 2.4 980
2012 50 Korku Makyaj    
2011 49 Kısa Metraj Özel Efekt
Makyaj
Yapımcı
5.8 21
2011 49 Kısa Metraj Makyaj
Yapımcı
7.3 33
2011 49 Aksiyon Özel Efekt 5.3 3,823

Sırtlanlar
2011 49 Korku Özel Efekt 2.8 879
2011 49 Komedi Makyaj
Özel Efekt
3.9 631
2010 Korku Özel Efekt
Makyaj
8.0 171
2009 47 Bilim-Kurgu Özel Efekt    

Winchester Malikanesi'nin Laneti
2009 47 Korku Özel Efekt
Makyaj
   
2009 47 Gerilim Özel Efekt 7.6 1,458
2009 47 Komedi Makyaj
Özel Efekt
4.7 508
2009 47 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.8 970
2008 46 Korku Özel Efekt 5.3 2,006

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 46 Aksiyon Özel Efekt 7.0 316,660
2007 45 Aksiyon Özel Efekt    
2007 45 Korku Özel Efekt 4.9 3,107
2007 45 Korku Özel Efekt    

Buz Örümcekler
2007 45 Korku Özel Efekt 3.1 2,034
2007 45 Komedi Özel Efekt 6.1 1,289
2007 45 Animasyon Makyaj 6.6 1,300
2006 44 Komedi Özel Efekt    
2006 44 Komedi Özel Efekt 4.0 1,889
2006 44 Korku Makyaj    

Kabus
2006 44 Komedi Makyaj 4.0 2,040

Işık Hızı
2006 44 Aksiyon Makyaj    
2006 44 Korku Makyaj 2.9 801

Ada
2005 43 Aksiyon Özel Efekt 6.9 269,579
2005 43 Komedi Makyaj    
2004 42 Korku Özel Efekt    
2004 42 Korku Makyaj    
2004 42 Komedi Makyaj 3.3 631
2003 41 Fantastik Çeşitli    

Perili Ev
2003 41 Dram Makyaj 4.3 532

Kaçıklar Üniversitesi
2002 40 Komedi Makyaj 6.4 91,201
2002 40 Fantastik Makyaj 2.8 528

Korkunç Bir Film 2
2001 39 Komedi Özel Efekt 5.3 123,815
2001 39 Aksiyon Özel Efekt 3.6 732
2001 39 Macera Makyaj 5.7 66
2000 38 Korku Özel Efekt    
1999 37 Macera Özel Efekt    
1999 37 Korku Özel Efekt 1.9 1,074
1999 37 Aksiyon Makyaj    
1998 36 Aksiyon Makyaj    
1998 36 Macera Makyaj    
1998 36 Aksiyon Makyaj    
1998 36 Aksiyon Makyaj    

Benden Bu Kadar
1997 35 Komedi Makyaj 7.7 231,117

O Da Bir Ana!
1996 34 Dram Makyaj 7.4 2,139
1996 Aksiyon Makyaj    
1995 Dram Makyaj    
1995 33 Aksiyon Çeşitli 3.0 373

Noel Baba
1994 32 Komedi Özel Efekt 6.4 69,940

Gecenin Rengi
1994 32 Dram Makyaj 5.1 19,363

Kurt
1994 32 Dram Özel Efekt 6.2 44,853
1994 Aksiyon Makyaj 8.2 23,178
1994 32 Aile Makyaj 6.5 5,836
1993 31 Korku Makyaj    
1993 31 Aksiyon Makyaj 7.8 99,085

Cezalandırıcı
1993 31 Aksiyon Özel Efekt 6.6 128,971
1993 31 Korku Özel Efekt 3.5 3,058
1993 31 Dram Makyaj 5.3 861

Ölüm Kadına Yakışır
1992 30 Komedi Özel Efekt 6.4 82,121

Yaratık 3
1992 30 Korku Özel Efekt 6.4 217,294
1992 30 Biyografi Özel Efekt 7.2 5,965
1991 29 Korku Özel Efekt    
1991 29 Korku Makyaj 4.1 1,116

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 29 Komedi Makyaj 4.9 32,082
1991 29 Komedi Makyaj 5.6 3,783
1991 29 Macera Makyaj 5.0 472
1991 29 Suç Makyaj 6.5 6,375
1990 Komedi Makyaj 7.5 270

Ölüm Emri
1990 28 Aksiyon Makyaj 5.6 12,989
1990 28 Korku Makyaj 4.8 824

Aslan Yürek
1990 28 Aksiyon Makyaj 6.1 25,896

Şok
1989 27 Komedi Makyaj 5.4 11,560

Hayvan Mezarlığı
1989 27 Korku Özel Efekt 6.6 66,686

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 27 Aksiyon Özel Efekt 6.6 76,511
1989 27 Bilim-Kurgu Makyaj 5.3 4,404
1989 27 Korku Dublör
Özel Efekt
5.2 1,427
1989 27 Komedi Oyuncu 5.4 454

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 26 Korku Makyaj 6.5 17,835
1988 26 Korku Özel Efekt 6.4 23,805
1988 26 Korku Özel Efekt 5.5 711
1988 26 Fantastik Özel Efekt 5.0 1,032
1988 26 Korku Makyaj    
1987 25 Suç Özel Efekt 5.9 2,843
1987 25 Komedi Özel Efekt 4.4 2,625
1984 22 Komedi Özel Efekt    
1977 15 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 3,317
1954 Aksiyon Makyaj 8.6 1,121
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017