Giriş Kayıt
Guy Faria

Guy Faria


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Guy Faria, Özel efekt, sanat bölümü. Wayne'in Dünyası (1992), Tuzak (1997), Kara Koyun (1996), Dava (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Sırları
1999 Dram Özel Efekt 6.8 12,682

Dava
1998 Dram Özel Efekt 6.5 24,126

Tuzak
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.9 40,632
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.7 3,596

Kara Koyun
1996 Komedi Özel Efekt 6.2 31,384
1995 Aksiyon Özel Efekt    
1993 Komedi Özel Efekt 4.9 15,160
1992 Aksiyon Özel Efekt 4.2 243

Wayne'in Dünyası
1992 Komedi Özel Efekt 7.0 121,828
1992 Gerilim Özel Efekt 7.2 7,803

Doruktaki Kadın
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.6 6,045
1990 Dram Özel Efekt 5.9 1,005

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Özel Efekt 6.7 2,097
1989 Komedi Özel Efekt 5.7 5,622

Puslu Güneş
1989 Macera Özel Efekt 4.6 818

Kötü Ruh 3
1988 Korku Özel Efekt 4.5 13,710
1986 Aksiyon Özel Efekt    

Define Adası
1985 Macera Özel Efekt 7.8 192,321

Nehir
1984 Dram Özel Efekt 6.3 4,956

Jaws 3
1983 Korku Özel Efekt 3.6 30,734
1981 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.4 3,572
1972 Macera Sanat Bölümü 7.4 10,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017