Giriş Kayıt
Gilles Fargout

Gilles Fargout


Sesler, Müzisyen

Gilles Fargout, sesler, müzisyen. Yoldan Çıkanlar (2003), Tutsak (2012), Sır (2000), L.627 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tutsak
2012 Dram Sesler 6.1 571
2007 Komedi Sesler 6.5 285
2005 Suç Sesler    

Yoldan Çıkanlar
2003 Dram Sesler 6.6 2,696
2003 Belgesel Sesler 7.6 42

Sır
2000 Dram Sesler 6.1 567
1999 Sesler 5.3 41
1994 Kısa Metraj Sesler 6.7 373
1993 Biyografi Sesler 6.6 210
1993 Dram Müzik 6.2 117
1992 Suç Sesler 7.5 1,338
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017