Giriş Kayıt
Martin Fargher

Martin Fargher


Kameraman

Martin Fargher, kameraman. Kurt Kapanı 2 (2013), The Last Confession of Alexander Pearce (2008), Küçük Balık (2005), Ultra Mega Süper Kahraman (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2016 Suç Kameraman 7.4 71

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Kameraman 5.2 6,569
2014 Suç Kameraman 6.6 132

Kurt Kapanı 2
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 13,835
2012 Biyografi Kameraman 7.1 11,113
2012 Dram Kameraman 7.0 58
2012 Kameraman 8.4 69
2011 Dram Kameraman 6.2 844
2010 Komedi Kameraman 8.2 451

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Kameraman 6.1 4,194
2010 Dram Kameraman    
2010 Dram Kameraman 6.6 281
2010 Kısa Metraj Kameraman 6.9 15
2009 Komedi Kameraman 5.8 111
2008 Biyografi Kameraman 6.7 552

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Kameraman 5.1 113,655
2007 Suç Kameraman    

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Kameraman 5.2 192,977
2007 Kısa Metraj Kameraman 6.5 8

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 248,820

Mağara
2005 Aksiyon Kameraman 5.1 30,089

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 44,128

Küçük Balık
2005 Suç Kameraman 6.3 7,444

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Kameraman 4.6 23,658

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Kameraman 6.7 385,190

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Kameraman 7.2 444,423

Kanguru Jack
2003 Macera Kameraman 4.4 24,670
2001 Aksiyon Kameraman    

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Kameraman 5.7 49,659
2000 Macera Kameraman 7.0 18,606

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Kameraman 6.7 5,682
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017