Giriş Kayıt
René Fargéas

René Fargéas


Yapım Yöneticisi

René Fargéas, yapım yöneticisi. Kanunun Kuvveti II (1975), Classe tous risques (1960), Mélodie en sous-sol (1963), Coup de tête (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yapım Yöneticisi 4.2 9
1979 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 1,177

Seni Seviyorum... Ben Sevmiyorum
1976 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 1,307

Kanunun Kuvveti II
1975 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 13,206

002 Borsalino Çetesi
1974 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 1,230
1973 Komedi Yapım Yöneticisi    

Suikast
1972 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.9 343
1968 Aksiyon Çeşitli 6.6 269
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 138
1965 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 765
1963 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 2,018
1960 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 52
1960 Suç Yapım Yöneticisi 7.5 2,232
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017