Giriş Kayıt
Jorge Farfan

Jorge Farfan


Özel Efekt

Jorge Farfan, Özel efekt. Gönüllü Kahraman : Nacho Libre (2006), Matador (2005), Vampirler 2 (2002), Puerto Vallarta Squeeze (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Özel Efekt 6.5 84

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Özel Efekt 5.7 69,304

Matador
2005 Komedi Özel Efekt 6.8 40,692
2004 Suç Özel Efekt 5.6 828

Vampirler 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 4.6 5,996

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Özel Efekt 5.2 4,785
1983 Western Özel Efekt 5.8 409

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Özel Efekt 7.3 5,475
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017