Giriş Kayıt
Jorge Farfan

Jorge Farfan


Özel Efekt

Jorge Farfan, Özel efekt. Gönüllü Kahraman : Nacho Libre (2006), Matador (2005), Vampirler 2 (2002), Puerto Vallarta Squeeze (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Özel Efekt 6.5 84

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 Komedi Özel Efekt 5.7 70,958

Matador
2005 Komedi Özel Efekt 6.8 41,515
2004 Suç Özel Efekt 5.6 828

Vampirler 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 4.6 6,255

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Özel Efekt 5.2 4,785
1983 Western Özel Efekt 5.8 409

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Özel Efekt 7.3 5,698
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018