Giriş Kayıt
Antonio Faretta

Antonio Faretta


Sanat Bölümü

Antonio Faretta, sanat bölümü. (2000) Kusursuz Fırtına (2000), (2003) Yeni Yıl Soygunu (2003), (1996) Kırık Ok (1996), (2003) Zirveye Tırmanış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 131,170

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 85,984

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.2 22,052

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.1 117,816

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 138,817

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 80,698
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 1,577
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017