Giriş Kayıt
Antonio Faretta

Antonio Faretta


Sanat Bölümü

Antonio Faretta, sanat bölümü. (2000) Kusursuz Fırtına (2000), (2003) Yeni Yıl Soygunu (2003), (1996) Kırık Ok (1996), (2003) Zirveye Tırmanış (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İleri
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 135,016

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 88,545

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.2 23,042

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.1 122,477

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 142,154

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 82,848
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 1,577
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018