Giriş Kayıt
Jude Farese

Jude Farese (77)


Oyuncu

Jude Farese, 13 Temmuz 1940 ABD doğumlu oyuncu. City Heat (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1940
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Jude Ferrese
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyak Polis 2
1990 50 Suç Oyuncu 5.8 4,249
1984 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,315
1982 42 Komedi Oyuncu 6.1 1,454
1982 42 Komedi Oyuncu 5.1 530
1982 42 Komedi Oyuncu 5.6 915

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 20,891
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017