Giriş Kayıt
Simone Farber

Simone Farber


Yönetmen Asistanı

Simone Farber, yönetmen asistanı. Çarpışma (2004), Kayıp Otoban (1997), Artık Çocuk Değiller (1991), Elveda Las Vegas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 337

Gece Vurgunu
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 349,136
2013 Aile Yönetmen Asistanı 4.5 929
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 31,129
2009 Macera Yönetmen Asistanı    
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 1,896
2008 Suç Yönetmen Asistanı    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 22,500

Suç Mahallesi
2006 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 5,582
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 728

Çarpışma
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 379,829
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 396

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 143,154

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 70,266

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 128,257
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 502

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 5,862

Lanetli Tepe
1999 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 47,519

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 68,794
1998 Macera Yönetmen Asistanı    
1998 Macera Yönetmen Asistanı 4.2 378

Kayıp Otoban
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 107,896
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 40,937

Elveda Las Vegas
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 99,429
1995 Dram Yönetmen Asistanı    

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 42,277
1994 Dram Yönetmen Asistanı    

Sadece Justice
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 9,878
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 42,973
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 5,536

Mambo Kralları
1992 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 4,264

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 102,622

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 25,298
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017