Giriş Kayıt
Simone Farber

Simone Farber


Yönetmen Asistanı

Simone Farber, yönetmen asistanı. Çarpışma (2004), Kayıp Otoban (1997), Artık Çocuk Değiller (1991), Elveda Las Vegas (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 337

Gece Vurgunu
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 374,384
2013 Aile Yönetmen Asistanı 4.5 929
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 31,773
2009 Macera Yönetmen Asistanı    
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 2,068
2007 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 2,031

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 22,695

Suç Mahallesi
2006 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 5,582
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 728

Çarpışma
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 390,286
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 396

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 146,635

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 72,415

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 132,937
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 502

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 5,862

Lanetli Tepe
1999 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 48,769

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 71,666
1998 Macera Yönetmen Asistanı    
1998 Macera Yönetmen Asistanı 4.2 378

Kayıp Otoban
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 112,769
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 8,280
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 43,012

Elveda Las Vegas
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 102,533
1995 Dram Yönetmen Asistanı    

Acil Servis
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 44,510
1994 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 557

Sadece Justice
1993 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 10,433
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 44,694
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 5,536

Mambo Kralları
1992 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 4,264

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 106,853

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 26,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018