Giriş Kayıt
Peter Farber

Peter Farber


Kameraman, Sanat Bölümü

Peter Farber, kameraman, sanat bölümü. Budala Dedektif (1994), Wrestling Ernest Hemingway (1993), Korku Burnu (1991), Gün Batarken (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 14,748

Şeytan Tohumu
2012 Korku Kameraman 5.9 51,085
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,821

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Kameraman    
2007 Belgesel Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 62,325
2006 Komedi Kameraman 1.9 16,047

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Kameraman 5.8 67,421

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 40,623

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 47,150

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Kameraman 2.1 24,051

Ne Lehte, Ne Aleyhte
2003 Suç Kameraman 6.5 1,607

Belanın Böylesi
2002 Komedi Kameraman 6.5 18,345
1998 Suç Kameraman 6.0 6,709

Kritik Karar
1996 Aksiyon Kameraman 6.4 44,210

Budala Dedektif
1994 Komedi Kameraman 6.9 238,844
1993 Komedi Kameraman 4.6 10,589
1993 Dram Kameraman 7.1 2,522
1992 Komedi Kameraman 5.5 2,040

Korku Burnu
1991 Suç Kameraman 7.3 141,619
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 6,263
1985 Dram Çeşitli 6.0 1,709
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018