Giriş Kayıt
Mario Faraoni

Mario Faraoni


Sesler

Mario Faraoni, sesler. Sekiz Buçuk (1963), Derin Kırmızı (1975), Ruhların Jülyeti (1965), Il compagno Don Camillo (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kırmızı
1975 Korku Sesler 7.7 22,453
1974 Dram Sesler 5.2 169
1973 Dram Sesler 6.6 68
1973 Dram Sesler 5.6 201
1969 Komedi Sesler    

İtalyan Usulü Aşk
1968 Komedi Sesler 6.7 74
1966 Dram Sesler 7.7 469

Ruhların Jülyeti
1965 Komedi Sesler 7.7 8,744
1965 Komedi Sesler 7.0 1,305

Sekiz Buçuk
1963 Dram Sesler 8.1 84,302
1960 Dram Sesler 7.6 79
1959 Dram Sesler 7.2 329
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017