Giriş Kayıt
Michael Faranda

Michael Faranda


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Michael Faranda, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. The Punisher (1989), Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), Young Einstein (1988), The Reckoning (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 155
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 390
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.5 1,228

İntikam Gecesi
2011 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 6,136
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 3,295
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 1,301
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 3,632
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 758
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 11,568
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,652
1999 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 28,112
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 49
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 17,276
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 7,340
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017