Giriş Kayıt
Michael Faranda

Michael Faranda


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Michael Faranda, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. The Punisher (1989), Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), Young Einstein (1988), The Reckoning (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 390
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.5 1,228

İntikam Gecesi
2011 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 6,079
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 3,234
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 1,301
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 3,584
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 758
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 11,568
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,602
1999 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 27,815
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 49
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 16,987
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 7,340
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017