Giriş Kayıt
Michael Faranda

Michael Faranda


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Michael Faranda, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu. The Punisher (1989), Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), OtherLife (2017), Young Einstein (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.6 3,122
2017 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 8,304
2017 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
4.7 715
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 390
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.5 1,228

İntikam Gecesi
2011 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 6,354
2010 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 3,643
2009 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 1,301
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 3,801
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 758
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 11,568
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,900
1999 Macera Yönetmen Asistanı 8.3 29,480
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 899
1995 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 49
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 18,783
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 7,340
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018