Giriş Kayıt
Pierrick Faour

Pierrick Faour


Casting

Pierrick Faour, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eleman
2004 Dram Casting 7.1 1,289
1997 Macera Casting    

Hazır Giyim
1994 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 12,562

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Casting 7.5 14,749
1992 Aksiyon Casting 4.7 290
Film Altyazıları
Rampage (13,283) Ready Player One (7,984) Blockers (1,945) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,474) The Cured (735) Future World (638) Den 12. mann (630) Black Panther (525) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,498) The 100 (2,842) La casa de papel (2,173) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,126) The Crossing (1,913) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,138) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018