Giriş Kayıt
Felix Fanzega

Felix Fanzega


Felix Fanzega, Katil Yılanlar (2006), Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004), Kim Bu Adam? (1989), Hayalet Sesler 2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.7 11,410

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 122,744

Yeniden Başlamak
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 26,128

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.7 5,778
2004 Komedi Taşıma Bölümü 2.0 26,698
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 173,629

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 10,969

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,280

Kamuflaj
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 1,258

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 49,695
1996 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 3,873
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,245
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 2,044
1989 Bilim-Kurgu 5.3 839

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 13,269
Film Altyazıları
Rampage (13,283) Ready Player One (7,984) Blockers (1,945) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,474) The Cured (735) Future World (638) Den 12. mann (630) Black Panther (525) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,498) The 100 (2,842) La casa de papel (2,173) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,126) The Crossing (1,913) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,138) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018