Giriş Kayıt
Cory Fantie

Cory Fantie


Oyuncu, Sanat Bölümü

Cory Fantie, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 4.8 505

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 172,112
2008 Dram Oyuncu 5.9 3,165

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,131

Hattın Sonu
2007 Korku Oyuncu 6.0 3,731

Son Öpücük
2006 Komedi Çeşitli 6.5 38,551

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu    

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Sanat Bölümü 6.7 125,524
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017