Giriş Kayıt
Cory Fantie

Cory Fantie


Oyuncu, Sanat Bölümü

Cory Fantie, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 4.8 505

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 173,149
2008 Dram Oyuncu 5.9 3,165

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,131

Hattın Sonu
2007 Korku Oyuncu 6.0 3,731

Son Öpücük
2006 Komedi Çeşitli 6.5 38,663

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu    

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Sanat Bölümü 6.7 126,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017