Giriş Kayıt
Nick Faltas

Nick Faltas


Oyuncu

Nick Faltas, oyuncu.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 4.2 531
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 4.4 215

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 105,966
1990 Komedi Oyuncu 8.1 7,765
1986 Aksiyon Oyuncu    
1984 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017