Giriş Kayıt
Kimberly Page

Kimberly Page (48)


Oyuncu, Dublör

Kimberly Lynne Bacon, 01 Ocak 1970 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, dublör. 40 Yıllık Bekar (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kimberly Lynne Bacon
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Booty Babe | Diamond Doll | Kimberly | Kimberly L.
Takma İsmi: The Diamond Doll
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 94

40 Yıllık Bekar
2005 35 Komedi Oyuncu 7.1 340,727
2004 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.6 1,568

Zafer Yolu
2003 33 Dram Dublör 7.3 60,704

Tabana Kuvvet
2001 31 Macera Dublör 6.4 98,780
Dizi Altyazıları
La casa de papel (25,765) Vikings (2,537) Black Mirror (2,302) Counterpart (2,034) Bron/Broen (1,809) Legends of Tomorrow (1,482) Supernatural (1,185) Altered Carbon (1,064) The Alienist (1,050) Blindspot (920)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018