Giriş Kayıt
Kimberly Page

Kimberly Page (47)


Oyuncu, Dublör

Kimberly Lynne Bacon, 01 Ocak 1970 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, dublör. 40 Yıllık Bekar (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kimberly Lynne Bacon
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1970
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Booty Babe | Diamond Doll | Kimberly | Kimberly L.
Takma İsmi: The Diamond Doll
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 94

40 Yıllık Bekar
2005 35 Komedi Oyuncu 7.1 334,021
2004 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.6 1,568

Zafer Yolu
2003 33 Dram Dublör 7.3 59,934

Tabana Kuvvet
2001 31 Macera Dublör 6.4 97,495
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017