Giriş Kayıt
Lee Falk

Lee Falk (87)


Senarist, Oyuncu

Leon Harrison Gross, 28 Nisan 1911 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Kızılmaske (1996) yapımıyla biliniyor.13 Mart 1999 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leon Harrison Gross
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1911
Ölüm Tarihi: 13 Mart 1999
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Leon Falk
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızılmaske
1996 85 Aksiyon Senarist 4.9 28,499
1986 Animasyon Senarist 7.5 722

Yıl 01
1973 62 Komedi Oyuncu 6.0 318
1968 57 Macera Senarist 6.0 19
1968 57 Macera Senarist 6.0 19
1967 56 Macera Senarist 6.5 13
1956 45 Belgesel Çeşitli 7.9 992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017