Giriş Kayıt
Adam Faith

Adam Faith (62)


Oyuncu

Terence Nelhams, 23 Haziran 1940 Acton, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. McVicar (1980), Never Let Go (1960), Beat Girl (1960), (1980) Foxes (1980) gibi yapımlarla biliniyor.08 Mart 2003 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Terence Nelhams
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1940
Ölüm Tarihi: 08 Mart 2003
Doğum Yeri: Acton, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Adam Faith and the Roulettes | The Worried Men
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 40 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1980 40 Dram Oyuncu 6.1 3,119
1979 39 Dram Oyuncu 5.3 78
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
1961 21 Komedi Oyuncu 6.5 496
1960 20 Dram Oyuncu 6.4 570
1960 20 Suç Oyuncu 7.1 652
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017