Giriş Kayıt
Donald Faison

Donald Faison (43)


Oyuncu, Yapımcı

Donald Adeosun Faison, 22 Haziran 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Scrubs (2001), Sevimli Dadı (2003), Next Day Air (2009), Eski Eş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Adeosun Faison
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Adeosun Faison | Donald Adeosun Faizon | Do
Takma İsmi: Shun
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu 5.7 6,994
2016 42 Komedi Oyuncu 4.9 2,403
2016 42 Komedi Oyuncu 3.4 1,669
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 580

Keşke Burada Olsam
2014 40 Komedi Oyuncu 6.7 32,225
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.1 4,619
2014 Komedi Oyuncu 7.3 7,418
2014 40 Komedi Oyuncu 5.4 4,433
2013 39 Dram Oyuncu 5.9 143

Göster Gününü 2
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 219,494
2013 39 Komedi Oyuncu 4.0 653
2013 Komedi Oyuncu 4.3 101

Mükemmel Saha
2012 38 Komedi Oyuncu 7.2 231,569
2012 Komedi Oyuncu 7.4 21,445
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 6,760

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,339
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2010 36 Animasyon Oyuncu    

Yukarıdaki Tehlike
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.4 78,729
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,614
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2009 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,312
2008 34 Animasyon Oyuncu    
2007 33 Animasyon Oyuncu    

Derimin Altı
2006 32 Komedi Oyuncu 4.7 590
2006 32 Macera Oyuncu 4.7 3,955

Aşk İçin Değer
2006 32 Komedi Oyuncu 6.8 11,007
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 22,739
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Fidye
2005 31 Komedi Oyuncu 4.1 3,255

İyi Evlat!
2003 29 Komedi Oyuncu 5.1 3,440

Sevimli Dadı
2003 29 Komedi Oyuncu 6.1 30,811
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,201

Seni Koca Yalancı
2002 28 Macera Oyuncu 5.4 30,537
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 34,900
2001 Komedi Oyuncu 8.4 208,724

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.3 19,620
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,093

Unutulmaz Titanlar
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.8 171,520
1998 Dram Oyuncu 6.8 8,831

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 39,539
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,482
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,037

Firlama kizlar
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 136,669
1993 19 Gerilim Oyuncu 5.9 3,242
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 18,741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017