Giriş Kayıt
Donald Faison

Donald Faison (42)


Oyuncu, Yapımcı

Donald Adeosun Faison, 22 Haziran 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Scrubs (2001), Sevimli Dadı (2003), Next Day Air (2009), Eski Eş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Adeosun Faison
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Adeosun Faison | Donald Adeosun Faizon | Do
Takma İsmi: Shun
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 42 Komedi Oyuncu 4.9 2,217
2016 42 Komedi Oyuncu 3.4 1,500
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 552

Keşke Burada Olsam
2014 40 Komedi Oyuncu 6.7 31,620
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.1 4,619
2014 Komedi Oyuncu 7.3 7,304
2014 40 Komedi Oyuncu 5.4 4,433
2013 39 Dram Oyuncu 5.9 143

Göster Gününü 2
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 215,001
2013 39 Komedi Oyuncu 4.0 653
2013 Komedi Oyuncu 4.3 101

Mükemmel Saha
2012 38 Komedi Oyuncu 7.2 226,754
2012 Komedi Oyuncu 7.4 21,125
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 6,760

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,339
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133
2010 36 Animasyon Oyuncu    

Yukarıdaki Tehlike
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.4 77,964
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,110
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2009 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,312
2008 34 Animasyon Oyuncu    
2007 33 Animasyon Oyuncu    

Derimin Altı
2006 32 Komedi Oyuncu 4.7 590
2006 32 Macera Oyuncu 4.7 3,955

Aşk İçin Değer
2006 32 Komedi Oyuncu 6.8 10,669
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 22,410
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Fidye
2005 31 Komedi Oyuncu 4.1 3,255
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 34,354

İyi Evlat!
2003 29 Komedi Oyuncu 5.1 3,440

Sevimli Dadı
2003 29 Komedi Oyuncu 6.1 30,345
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,764

Seni Koca Yalancı
2002 28 Macera Oyuncu 5.4 30,117
2001 Komedi Oyuncu 8.4 205,360

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.3 19,431
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,093

Unutulmaz Titanlar
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.8 168,853
1998 Dram Oyuncu 6.8 8,634

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 39,103
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,898
1996 Komedi Oyuncu 5.7 1,961

Firlama kizlar
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 132,731
1993 19 Gerilim Oyuncu 5.9 3,242
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 18,019
Dizi Altyazıları
American Gods (6,735) Fargo (6,442) Arrow (6,046) The Flash (5,178) The 100 (4,539) The Blacklist (3,875) 12 Monkeys (3,770) Better Call Saul (3,452) Supernatural (3,210) Game of Thrones (3,110)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017