Giriş Kayıt
Emma Fairley

Emma Fairley


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Emma Fairley, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 8.3 49
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 26

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Set Dekoratörü 6.3 7,597

Panik
2000 Dram Set Dekoratörü 6.8 7,238

Tuhaf İlişkiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.4 43,533
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017