Giriş Kayıt
Paula Fairfield

Paula Fairfield


Sesler, Müzisyen

Paula Fairfield, sesler, müzisyen. Sucu (1998), Kazara Zengin (2002), Ustura Dönüyor (2013), The Spirit (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paula Faifield
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Dram Sesler    
2017 Dram Sesler 5.3 4,710

Demir Yumruk
2016 Aksiyon Sesler 6.6 9,788
2016 Dram Sesler 5.9 1,918

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sesler 6.5 124,771
2014 Dram Sesler 7.4 63,387
2014 Kısa Metraj Sesler 5.1 198
2014 Aksiyon Sesler 5.4 1,676
2014 Dram Sesler    

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Sesler 5.6 63,591
2013 Biyografi Sesler 5.9 82,617
2013 Dram Sesler 6.0 7,122
2013 Dram Sesler 5.7 18,147
2013 Dram Sesler    

Atlas Silkindi
2012 Dram Sesler 5.4 5,679

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sesler 6.1 242,187
2012 Kısa Metraj Sesler 7.4 45
2012 Aksiyon Sesler 6.8 14,985
2012 Dram Sesler 4.6 579
2011 Aksiyon Sesler 5.2 3,202

Çılgın Çocuklar
2011 Aksiyon Sesler 3.6 17,149

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,207,492

Alpha ve Omega
2010 Animasyon Sesler 5.3 11,098
2010 Aksiyon Sesler 6.9 15,125

Ustura
2010 Aksiyon Sesler 6.6 172,492

Av
2010 Aksiyon Sesler 6.4 181,841

Çılgın Kalp
2009 Dram Sesler 7.3 72,688

Sihirli Taş
2009 Komedi Sesler 4.9 5,389

Darbe
2009 Aksiyon Sesler 6.1 94,995

Yabancı
2008 Aksiyon Sesler 6.3 66,001
2008 Aksiyon Sesler 4.8 55,449

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Sesler 7.0 325,688
2008 Biyografi Sesler 5.6 649

Gündönümü
2008 Dram Sesler 5.4 5,118
2008 Komedi Sesler 4.9 1,474

Örtülü Gerçek
2007 Suç Sesler 6.1 8,911

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Sesler 7.1 176,432

Hasat Zamanı
2007 Korku Sesler 5.7 38,547
2007 Dram Sesler 7.1 2,295

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 161,709

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Sesler 5.6 65,403
2006 Korku Sesler    

Şanslı Slevin
2006 Suç Sesler 7.8 274,547

Kuralsızlar
2006 Dram Sesler 6.7 22,594

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sesler 5.5 114,075

Mızrakların Gücü
2005 Macera Sesler 6.9 4,383
2005 Komedi Sesler 5.2 471
2005 Aksiyon Sesler 6.6 2,297

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Sesler    

Günah Şehri
2005 Suç Sesler 8.0 687,975

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sesler 3.5 22,421

Rehine
2005 Suç Sesler 6.6 97,184

Baskın
2005 Aksiyon Sesler 6.3 67,864
2005 Belgesel Sesler 7.8 283
2005 Suç Sesler 6.9 22,267

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Sesler 3.3 1,389
2004 Macera Sesler 8.4 413,085

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram Sesler 7.2 22,731

Vahşi Şeyler 2
2004 Gerilim Sesler 4.5 5,207
2004 Dram Sesler 5.6 1,211

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 43,655

Korku Kapanı
2003 Korku Sesler 6.1 92,894

Madalyon
2003 Komedi Sesler 5.2 31,944

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sesler 6.3 323,940
2003 Dram Sesler 6.2 68
2003 Suç Sesler 5.8 116

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Sesler 5.3 14,459

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Sesler 5.4 18,505

Kazara Zengin
2002 Komedi Sesler 5.8 117,339
2002 Belgesel Müzik
Sesler
5.4 1,470

Sonsuz Aşk
2002 Dram Sesler 6.1 32,929

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Sesler 7.7 111,034

Akrep Kral
2002 Aksiyon Sesler 5.5 109,982
2001 Macera Sesler 5.9 43,890

Babalar Takımı
2001 Komedi Sesler 5.7 1,813

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.3 11,328

Hayvan
2001 Komedi Sesler 4.8 48,581

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Sesler 6.1 2,971

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 Dram Sesler 7.0 3,029
2001 Suç Sesler 5.3 413

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Sesler 6.3 62,380
2001 Aksiyon Sesler 4.7 2,344

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sesler 6.1 26,447

Soğuk Kalp
2001 Suç Sesler 5.4 585

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 11,796
2000 Komedi Sesler 5.0 3,651
2000 Aksiyon Sesler 5.5 452
2000 Aksiyon Sesler    
2000 Gerilim Sesler 5.0 537

Meleklerin Sözü
2000 Dram Sesler 7.1 956
2000 Suç Sesler 4.4 965
2000 Komedi Sesler 7.0 6,137
2000 Dram Sesler    

Karga 3
2000 Aksiyon Sesler 5.0 8,933

Panik
2000 Dram Sesler 6.8 7,238

Günaha Davet
2000 Dram Sesler 5.4 947

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Sesler 5.4 10,178

General'in Kızı
1999 Suç Sesler 6.3 45,005

Cadı Avcısı 3
1999 Fantastik Sesler 3.9 1,345

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Sesler 4.1 24,938
1999 Korku Sesler    
1999 Aksiyon Sesler 6.4 414
1999 Komedi Sesler 5.5 20,084

Sucu
1998 Komedi Sesler 6.1 126,743

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Sesler 5.4 42,219
1998 Suç Sesler 6.4 3,163
1997 Komedi Sesler 5.6 85
1997 Biyografi Sesler 7.2 1,964
1997 Komedi Sesler 7.2 2,570
1997 Aksiyon Sesler 7.5 7,730

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Sesler 5.4 16,084

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Sesler 5.5 20,173
1996 Suç Sesler 7.3 30,740
1996 Aksiyon Sesler 4.5 294
1995 Komedi Sesler 5.6 4,745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017