Giriş Kayıt
Ruth Fainberg

Ruth Fainberg (4)


Yapımcı

Ruth Fainberg, 18 Ağustos 2012 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. (1996) Kurtuluş Günü (1996), (1997) Kayıp Otoban (1997), (1998) Zero Effect (1998), (1997) The End of Violence (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 2012
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapımcı    
2000 Western Yapımcı    
1998 Komedi Çeşitli 7.0 12,469

Kayıp Otoban
1997 Dram Çeşitli 7.6 102,042
1997 Dram Çeşitli 5.6 4,205
1996 Aksiyon Çeşitli    

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Çeşitli 6.9 445,913
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017